Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 16:15

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0: Ανετη πρόκριση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0: Ανετη πρόκριση στα ημιτελικά

 

Ανώτερος ο Τσικλητήρας νίκησε χθες εύκολα με 4-0 την Ομόνοια στο γήπεδο της Μεθώνης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Η ομάδα της Πύλου καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 3-0. Στο ξεκίνημα του β’’μέρους πέτυχε και τέταρτο γκολ και το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Ομόνοια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και μετά τα δύο γκολ στο ημίωρο, έπεσε και ψυχολογικά με συνέπεια να έρθει η “βαριά” ήττα. Ο Σούλα βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Διακουμής, Χρ. Τρίψας.

Συγκεκριμένα στο 15’ από σέντρα του Τσώνη, ο Σούλα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 30’ ξανά από σέντρα του Τσώνη, ο Διακουμής αυτή τη φορά πήρα την κεφαλιά και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Τσικλητήρα, που τελείωσε ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες πρόκρισης για την Ομόνοια στο 37’.

Σε αυτό το σημείο ο Χρήστος Τρίψας με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 48’ ο Σούλα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αυτή τη φορά με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Τσουλάκο και Ταβουλαρέα.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Σεφεράσι, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (46’ Καγιανάς), Χρ. Τρίψας (70’ Ιλιάζι), Ι. Τρίψας, Παυλάκος, Γεωργιάδης (65’ λ.τρ. Κοτσοβός), Τσώνης, Σούλα, Διακουμής (75’ Κουρεμπανάς).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λίβας, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος (46’ Κοστρίβας), Μπάλλας, Αρβανίτης, Τάφα, Φέστας, Μπεκιάρης (86’ Βασιλόπουλος), Σταθόπουλος, Γουδέλης, Μπαρσελό (46’ Τζανετάκος).