Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 14:21

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με τη ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον

 

Δύο ματς μακριά από τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας βρίσκεται ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου νίκησε με άνεση την Κυριακή την Ομόνοια (4-0) και προκρίθηκε στους “4” του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Τσικλητήρας αποφεύγει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Καλαμάτα και έχει την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό.

Κάτι που άπαντες θέλουν να συμβεί στην Πύλο, αλλά τώρα το κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα, με δεδομένο ότι ξεκινά το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Αργυρόπουλος: "Φαβορί ο Απόλλωνας για το πρωτάθλημα"

“Είναι ευχάριστο γεγονός ότι η ομάδα πέρασε στα ημιτελικά, αλλά από την Κυριακή το βράδυ η σκέψη μας είναι στο πρωτάθλημα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γιώργος Αργυρόπουλος. Ο προπονητής του Τσικλητήρα πάντως τονίζει ότι ο Απόλλωνας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι στο δρόμο για τον τελικό.

“Θα παίξουμε με μια εξαιρετική ομάδα δύο παιχνίδια τα οποία θέλουμε να τα χαρούμε και να περάσουμε φυσικά στον τελικό. Ο Απόλλωνας για μένα είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα είναι δύσκολο το έργο μας”.

Οσο για το πρωτάθλημα, ο Γ. Αργυρόπουλος προσμένει από τους παίκτες του, που έχουν ανεβασμένη ψυχολογία να μπουν με το... δεξί κόντρα στην Εράνη, την οποία θα φιλοξενήσουν το Σάββατο στη Μεθώνη.

Και αυτό γιατί στην Πύλο γίνεται επανασπορά του χλοοτάπητα και γι’ αυτό άλλωστε ο προχθεσινός προημιτελικός με την Ομόνοια έγινε στη Μεθώνη. Το ευχάριστο είναι ότι με εξαίρεση το Γεωργιάδη που αποχώρησε την Κυριακή στο 65’ λόγω τραυματισμού δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στην προετοιμασία.