Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 13:07

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Περιμένει Ψάνη και τα δελτία των ξένων

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Περιμένει Ψάνη και τα δελτία των ξένων

 

Με ένα εκτός έδρας παιχνίδι ξεκινά την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για την “Μαύρη Θύτελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί από την νεοφώτιστη Ενωση Λέρνας, την περσινή πρωταθλήτρια της Α’ τοπικής Αργολίδας, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο γήπεδο του Κιβερίου, το οποίο διαθέτει πλαστικό τάπητα.

Η Καλαμάτα θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και άπαντες στις τάξεις της θεωρούν ότι είναι στο χέρι τους να τα καταφέρουν. Αισιοδοξία και διάθεση υπάρχουν στο “μελανόλευκο” στρατόπεδο και είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ενώ ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε προγραμματίσει προπόνηση μόνο για παίκτες που έχουν μείνει λίγο πίσω και είχε δώσει ρεπό στους περισσότερους, πηγαίνοντας στο γήπεδο είδε να βρίσκονται εκεί για προπόνηση σχεδόν όλοι οι παίκτες του!

Ο Δημήτρης Ψάνης έκανε ατομικό χθες και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, οπότε και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, στο οποίο δεν υπολογίζεται σίγουρα ο τιμωρημένος Μαστραντωνάκης που αποβλήθηκε στο ματς κυπέλλου με τον Πάμισο.

Πέρα, από την περίπτωση του νεαρού ακραίου αμυντικού, στην Καλαμάτα αγωνιούν και για τα δελτία των ξένων της ομάδας. Ο λόγος για τον Αφρικανό Νταγκούλου (που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας), τον Σέρβο Μάρκοβιτς αλλά και τους τρεις Βραζιλιάνους και ειδικά τον Κάρλος ο οποίος δείχνει στις προπονήσεις ότι προορίζεται για βασικός.

Η γραφειοκρατία που υπάρχει με την έκδοση δελτίων παικτών εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης σε ερασιτεχνικές ομάδες, έχει καθυστερήσει και τη Καλαμάτα και όλα δείχνουν ότι ούτε αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει θετική εξέλιξη με τις περιπτώσεις των παραπάνω παικτών.