Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 13:09

Περιμένουν πολλά στον Πάμισο από τον Ντεναγέρ

Γράφτηκε από τον

Μεταγραφή από το πάνω... ράφι για τον Πάμισο, λίγες μέρες πριν ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Μεσσήνης “έντυσε στα πράσινα” τον 22χρονο Βέλγο μεσοαμυντικό Ζιλ Ντεναγέρ, ο οποίος έχει ύψος 1.85 και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αντερλεχτ! Ο Ντεναγέρ παίζει με την ίδια άνεση τόσο στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όσο και αυτή του αμυντικού χαφ και του δεξιού μπακ.

Πρόκειται για πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του Βελγίου. Μάλιστα με την Αντερλεχτ έχει 18 συμμετοχές και στο UEFA Youth League, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων ομάδες, όπως η Μπενφίκα, η Ντόρτμουντ, η Παρί, και ο Ολυμπιακός.

Στον Πάμισο πιστεύουν ότι θα κάνει τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και ήδη από τις πρώτες προπονήσεις έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η ενίσχυση δεν σταματά πάντως στο Ντεναγέρ, καθώς εντός των ημερών αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμα ξένος επιθετικός, πιθανότατα από το Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα, ο Πάμισος προετοιμάζεται με αισιοδοξία για την κυριακάτικη εντός έδρας πρεμιέρα, με αντίπαλο την Πελλάνα Καστορείου, αν και δεν λείπουν τα προβλήματα. Ο Νινιός έχει τεθεί νοκ – άουτ λόγω τραυματισμού και για τον ίδιο λόγο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Σαραντόπουλου. Ο νεοαποκτηθείς Τσάμης θα είναι διαθέσιμος, εφόσον εκδοθεί το δελτίο του. Κάτι που συνέβη με τον Οδεμισιώτη. Αντίθετα θεωρείται απίθανο να εκδοθούν τα δελτία των Καρβάλιο και Ντεναγιέρ.