Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2018 20:17

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Μπενφίκα

Γράφτηκε από τον
Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με Μπενφίκα

Εκτός αποστολής άφησε ο Ουζουνίδης τον Άλεφ για το ματς της Τρίτης με την Μπενφίκα, καθώς έκρινε πως είναι ακόμα ανέτοιμος. Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα μαντάτα για Λόπες, ο οποίος μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο.

Κανονικά προπονήθηκε και την Κυριακή (30/9) και την Δευτέρα (1/10) στα Σπάτα ο Άλεφ. Όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκρινε πως ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ακόμα ανέτοιμος.

Γι αυτό και τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό (2/10) ματς με την Μπενφίκα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκτός «μάχης» είναι έτσι κι αλλιώς ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Ωστόσο είναι σημαντικό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως ο Κροάτης μπήκε ήδη από σήμερα ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Επίσης εκτός, από το ματς με την Μπενφίκα είναι και ο Μπογέ, που έχει ορίζοντα επιστροφής στην αγωνιστική δράση το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις 20 Οκτώβρη, αλλά και ο Αλμπάνης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μπενφίκα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΛΟΠΕΣ
Τα άσχημα μαντάτα της αρχικής ιατρικής εκτίμησης για τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες, επιβεβαιώθηκαν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Πορτογάλος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για επέμβαση.

Πηγή: sport24.gr