Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 18:38

ΜΕΘΩΝΗ: Απέκτησε Παυλόγιαννη και Σταματελόπουλο

Γράφτηκε από τον

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε η Μεθώνη λίγο πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Συγκεκριμένα ο ΑΟΜ απέκτησε τους Θανάση Σταματελόπουλο και Γιώργο Παυλόγιαννη από Α.Ο. Φαραί και Μιλτιάδη αντίστοιχα. Στον αντίποδα ο Μάριος Βουρνάς υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της διοίκησης των “βυσσινί”:

“Ο ΑΟ Μεθώνης καλωσορίζει στις τάξεις του τον Θανάση Σταματελόπουλο που θα την ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που πέρυσι ανήκε στην ομάδα του Α.Ο. Φαραί συμφώνησε και αναμένεται από αύριο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις εν όψει της πρεμιέρας απέναντι στο Δωριο.
Επιστρέφει ο Παυλογιαννης!!!!
Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στη Μεθωνη! Ο Γιώργος συμφώνησε για να βοηθήσει την ομάδα μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος έμεινε ελεύθερος από τον Μιλτιάδη και πλέον θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας”.

Σοβαρός τραυματισμός για Βουρνά

Η ανακοίνωση για τον Βουρνά: “ Ο Α.Ο. Μεθώνης ανακοινώνει τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Μάριου Βουρνά. Του εύχεται περαστικά και γρήγορα κοντά μας! Επίσης δηλώνουμε σαν Δ.Σ ότι θα σταθούμε δίπλα του σε ότι χρειαστεί ώστε να επιστρέψει δυνατός, ξανά στη δουλειά του, στην οικογένεια του και στην ομάδα μας”.