Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 12:25

Παναρκαδικός: Παραίτηση Ψυχογιού, τέλος ο Παυλής!

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν αποτελεί από το Δ.Σ. του Παναρκαδικού ο αντιπρόεδρος και μέχρι πέρυσι πρόεδρος της ομάδας του τριφυλλιού, Νώντας Ψυχογιός. Κατά την διάρκεια του έκτακτου Δ.Σ. του συλλόγου διαφώνησε με άλλο μέλος και υπέβαλε εγγράφως την παραίτηση του.

 

Έτοιμοι να φύγουν οι παίκτες

Στη διάρκεια του Δ.Σ. παραβρέθηκαν τρεις παίκτες από την ομάδα οι οποίοι τοποθετήθηκαν για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο. Δήλωσαν ότι θα πρέπει να βρεθεί σύντομα η λύση, γιατί η ομάδα από την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρχει. Πρέπει να υπάρξει βιώσιμη λύση τόνισαν και να ικανοποιηθούν γιατί παίζουν χωρίς να είναι ευχαριστημένοι.
Τέλος, δήλωσαν ότι υπάρχουν παίκτες που θέλουν να φύγουν από την ομάδα, γιατί έχουν δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες. Παράλληλα τόνισαν ότι η επιθυμία τους είναι να παραμείνουν στην ομάδα, αλλά οι η κατάσταση έχει φτάσει στον «Αμήν», όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά. Ο ένα ς εκ των τριών, δήλωσε ότι θέλει να φύγει γιατί τον ζήτησε επίσημα ομάδα.

Σταματά να ασχολείται ο Παυλής

Στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν για το τι μέλει γενέσθαι από δω κι πέρα, γιατί ο κ. Παυλής δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα. Αναλαμβάνει να τις τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις μαζί με τον κ. Έξαρχο μέχρι τις 31/12/13 και αυτό το δήλωσε εγγράφως. Βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο από τη στιγμή που θα γίνει η είσοδος των χρημάτων στην χώρα, να δοθούν χρήματα και στην συνέχεια.
Το κύριο θέμα της διοίκησης είναι πλέον να βρεθούν τα χρήματα για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πράγμα που είναι πολύ δύσκολο, αφού οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι.

πηγή: arcadia-sports.gr