Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2014 12:29

Θα κάνει την υπέρβαση ο Τσικλητήρας;

Γράφτηκε από τον

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει ο Τσικλητήρας στην Α' τοπική, καθώς έχει να ηττηθεί από την 7η αγωνιστική. Η ομάδα της Πύλου μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην 5η και σε απόσταση έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία.

Το ερώτημα είναι αν μπορούν οι νεοφώτιστοι να κάνουν την υπέρβαση; Η απάντηση θα δοθεί άμεσα, μιας και στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές ο Τσικλητήρας θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο Πάμισο, τον τρίτο Εθνικό Μελιγαλά, την 4η Εράνη και ενδιάμεσα τον 8ο Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Η αρχή θα γίνει αύριο με το ματς στο Μελιγαλά, όπου ο Εθνικός δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών μετά την ήττα από τον Αστέρα Αρφαρών. Η ομάδα της Πύλου όμως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αισιοδοξεί ότι θα συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία.  Αν φύγει με διπλό, τότε θα μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, χωρίς πάντως να υπάρχει ιδιαίτερο άγχος.
Θυμίζουμε, ότι μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, ο Τσικλητήρας έχει 27 βαθμούς που μεταφράζονται σε 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.
Πρόσφατα άλλαξε προπονητή, με τον Κώστα Κλάδη να παίρνει τη σκυτάλη από το Νίκο Γεωργακλή, ενώ έχει προχωρήσει και στην απόκτηση των Σεφεράσι και Λάζαρη και κινείτ