Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 16:51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο “Γ. Λουκαρέας” (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο “Γ. Λουκαρέας” (φωτό)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν στο 13’ με τον Αναγνωστόπουλο, αλλά η ομάδα του Μελιγαλά απάντησε στο 56’ με τον Καρατζούλια και το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής. Ενα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο, βάση της εικόνας του αγώνα που ήταν ισορροπημένος και είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι δύο μονομάχοι αναλώθηκαν σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και έδειξαν ότι χρειάζονται δουλειά για να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο, όσον αφορά κυρίως το δημιουργικό κομμάτι.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13’ , όταν ο Μπαζάνης κέρδισε τις κόντρες έξω από την περιοχή και πάσαρε στον Αναγνωστόπουλο, που απέφυγε έναν αντίπαλο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σπάλλα. Ο Εθνικός απείλησε στο 25’ με το διαγώνιο σουτ Γεωργιόπουλου μέσα από την περιοχή (από σέντρα του Σαραντόπουλου) που πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, όπως και το πρώτο, αυτή τη φορά όμως από τους φιλοξενούμενους. Στο 56’ ο Γεωργιόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο τείχος και στην επαναφορά ο Καρατζούλιας με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα αντιπάλων την έστειλε στο “Γ”, γράφοντας το τελικό 1-1.

Από το ματς δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία, με τους “ερυθρόλευκους” να φωνάζουν στο 80’ για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπούνα σε Αλεξανδρόπουλο (φαίνεται να υπάρχει επαφή). Στο 83’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν σε υπόδειξη οφσάιντ (από τον Κομπιλίρη) του Σαραντόπουλου, που καλυπτόταν και έφευγε στην αντεπίθεση.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Κομπιλίρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Κορομηλάς, Βέλμαχος, Κολιός, Γαβράς, Ζέππος, Κ. Μάλαμας, Μπέρμπερη, Αναγνωστόπουλος (73’ Σκιάς), Αλεξανδρόπουλος, Μπαζάνης (83’ Γιαννουκάκης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Μπούνας, Θανόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μακρής, Σεμούρης (70’ Δημητρίου), Ξυδιάς, Καρατζούλιας, Γεωργιόπουλος, Κουρούπης, Σαραντόπουλος (94’ Διακουμάκος).