Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 19:12

Με Πασχαλάκη και Τσιμίκα οι επιλογές του Σκίμπε για το Nations League

Γράφτηκε από τον
Με Πασχαλάκη και Τσιμίκα οι επιλογές του Σκίμπε για το Nations League

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τους 24 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τα ματς με Ουγγαρία και Φινλανδία με τους Πασχαλάκη και Τσιμίκα να είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς του.

Δύο αγώνες δίνει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου το προσεχές διάστημα για το Nations League και ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για τις αναμετρήσεις με την Ουγγαρία (12/10) και τη Φινλανδία (15/10).

Ανάμεσα σε αυτούς τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Κώστα Τσιμίκα.

Αμφότεροι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και ουσιαστικά πήρε τη θέση του Γιαννιώτη στην τριάδα των τερματοφυλάκων, ενώ ο Τσιμίκας είναι και εκείνος βασικός στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, στα αξιοσημείωτα είναι και η επιστροφή του Νίκου Καρέλη. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 27 Απριλίου στο φιλικό με την Αίγυπτο όταν και είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Γερμανός κόουτς είναι οι: Καρνέζης, Μπάρκας, Πασχαλάκης, Τοροσίδης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Καρέλης, Κουλούρης.
Πηγή: sport24.gr