Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 14:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Μη σας ξεγελά η πρεμιέρα”, λέει ο Χριστόπουλος εν όψει Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε την περασμένη Κυριακή από το Κιβέρι η Καλαμάτα, αλλά για να έχει αντίκρισμα η νίκη στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής επί της Ενωσης Λέρνας, θα πρέπει να κερδίσει μεθαύριο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι Λάκωνες δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή ομάδα, που διεκδίκησε τον τίτλο και την άνοδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα έχει εύκολο έργο και ο Γιάννης Χριστόπουλος θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του είπε στη χθεσινή προπόνηση “Μη σας ξεγελά η πρεμιέρα και το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και θα έρθει να πάρει αποτέλεσμα. Χρειάζεται προσοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι”. Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας ηττήθηκε στην 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής με το ευρύ 4-0 από τον Ασπρόπυργο και μάλιστα εντός έδρας. Ετσι θα προσπαθήσει να αντιδράσει σε μια δύσκολη έδρα, αλλά με σύμμαχο την έλλειψη άγχους, αφού η Καλαμάτα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Γι’ αυτό και ο Γιάννης Χριστόπουλος ζητά από τους παίκτες του να μπουν σοβαρά και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Μπίζος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και θα φανεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις αν θα είναι διαθέσιμος. Αντίθετα ο Βοσκόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να ξεκινήσει στην 11άδα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Μαστραντωνάκης που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα παραμένουν εκτός πλάνων οι Βραζιλιάνοι Κάρλος, Στρέζα, Μάτα και οι Νταγκούλου, Μάρκοβιτς, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.