Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 17:10

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία με Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον

 

Με το αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής ο Κεραυνός, χάνοντας την Κυριακή με 2-3 από τον Πανιώνιο στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν πάντως για τη διαιτησία του Κασκάνη και του β’ βοηθού Τσαβδαρίδη.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μιλώντας στην “Ελευθερία” είπε ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. “Στη φάση της ισοφάρισης (2-2) του Πανιωνίου ο κ. Κασκάνης έχει σφυρίξει επιθετικό φάουλ και στη συνέχεια παράγοντας του Πανιωνίου πηγαίνει και λέει κάτι στο βοηθό Τσαβδαρίδη και λέει στο διαιτητή να συμβουλευτεί το βοηθό. Μετά από αυτά δείχνει σέντρα. Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα και θέλουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας. Συγχαίρουμε τον πρώτο βοηθό ον κ Ντοχά”., δήλωσε ο προπονητής του Κεραυνού. Ο Δ. Μαυροειδής ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι στόχος της ομάδας του σε όλα τα παιχνίδια είναι η νίκη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει άγχος για την άνοδο.

Πήρε Γκιώνη

Την εστία του Κεραυνού θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Αντώνης Γκιώνης. Ο πρώην τερματοφύλακας του Διαγόρα Κοπανακίου, που έχει περάσει και από τη Δόξα Μεγαλόπολης, συμφώνησε με τη διοίκηση της καλαματιανής ομάδας.