Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 15:26

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πικρία για την ισοπαλία στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας άγγιξε το διπλό την Κυριακή στους Γαργαλιάνους, αλλά ο Τέλλος Αγρας βρήκε τη λύση από τα 11 βήματα με τον Βέλλη στο 87’.

Το τελικό 1-1 αφήνει λοιπόν πικρή γεύση στην ομάδα της Πύλου, που είχε προηγηθεί στο 70’ με το Σεφεράσι και έπαιζε από το 65’ με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Αναστασόπουλου.

Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε και ο Νίκος Παπαγεωργίου και οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν.

“Ετσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η ισοπαλία μας αφήνει πικρή γεύση, γιατί μπορούσαμε το διπλό. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι με λίγες φάσεις στις δύο εστίες, που πήγε περισσότερο στη δύναμη. Ελέγχαμε το ματς σχεδόν σε όλη τη διάρκεια και σκοράραμε σ’ ένα κομβικό σημείο. Από εκεί και πέρα όμως, δεν διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το ματς. Δεν παίξαμε έξυπνα είτε για να κρατήσουμε το σκορ, είτε για να βάλουμε και άλλο γκολ. Και στη μοναδική στιγμή που η άμυνα βρέθηκε σε αδράνεια ισοφάρισε ο Τέλλος Αγρας. Νωρίτερα έχει προηγηθεί πάντως καθαρό επιθετικό φάουλ”, η αποτίμηση του Γιώργου Αργυρόπουλου για το 1-1 με τον Τέλλο Αγρα. Ο προπονητής του Τσικλητήρα εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών στο σαββατιάτικο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά, που θα διεξαχθεί στη Μεθώνη, καθώς το γήπεδο της Πύλου δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Η μοναδική απουσία θα είναι ο τιμωρημένος Νίκος Παπαγεωργίου.