Παρασκευή, 10 Ιανουάριος 2014 20:32

"Mαύρη Θύελλα": Πρόβλημα με το δελτίου του Λιόλιου - αισιοδοξεί ο Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τον Νίκο Λιόλιο θα παίξει τελικά η Καλαμάτα την Κυριακή, καθώς δέν εκδόθηκε ακόμη το δελτίο του. Οι «μελανόλευκοι» είχαν ανακοινώσει από την Τρίτη ότι ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς, εκτιμώντας ότι θα εκδοθεί το δελτίο του, αφού είχαν καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά.
Όμως, η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν είχε προσκομίσει τα έγγραφα που θα έπρεπε και έτσι η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν έβγαλε απόφαση σήμερα για τον Λιόλιο.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας, το θέμα είναι τυπικό και θα λυθεί την επόμενη εβδομάδα.
Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Διαβολιτσίου ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Γκόφα.
Όσον αφορά τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου εισήχθη την Δευτέρα με ανεβασμένη πίεση.

Αισιοδοξεί  ο Ηλιόπουλος

Αισιόδοξος ότι η Καλαμάτα θα φτάσει στην νίκη την Κυριακή  δήλωσε στο site της ομάδας ο μεσοεπιθετικός της Κώστας Ηλιόπουλος.
«Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το ματς της Κυριακής. Εχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τη Μανωλάδα, το οποίο μας έδειξε κάποια λάθη που κάναμε. Στη διάρκεια της εβδομάδα δουλέψαμε ώστε να τα διορθώσουμε. Τώρα πάμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με το Μεσολόγγι και να κάνουμε ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας για τον κόσμο μας και πάνω απ' όλα για τον πρόεδρο. Και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, όπως έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ώστε να βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας».