Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 15:52

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2-0: Ζευγάρωσε τις νίκες χάρη σ’ ένα εκρηκτικό τρίλεπτο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Μετά το Χανδριναϊκό (1-2), ο Α.Ο. Φυτειάς νίκησε χθες και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου (2-0) σε εξ αναβολής ματς για την πρώτη αγωνιστική της Α1 τοπικής και συγκατοικεί με Κορώνη, Ηρακλή Καλαμάτας και Καλό Νερό στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Α.Ο. Φυτειάς πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σ’ ένα εκρηκτικό τρίλεπτο. Στο 66’ ο Κωστέας με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-0 και στο 68’ ο Φιλόπουλος επίσης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”. Ο Απόλλωνας Πεταλιδίου νωρίτερα είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 58’ ο Ξαρχάκος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, πλάσαρε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Δύο δοκάρια οι νικητές, άστοχοι οι φιλοξενούμενοι

Στο 64’ από σέντρα του Κωτσάκη, ο Ψυχογιάννης μόνο στο β’ δοκάρι πλάσαρε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Μετά το 2-0, το Πεταλίδι είχε ευκαιρίες για να μειώσει και να μπει ξανά το παιχνίδι, αλλά ήταν εκ νέου άστοχο.

Συγκεκριμένα στο 74’ από γύρισμα του Κωτσάκη από δεξιά, ο Ξαρχάκος μόνος στο β’ δοκάρι πλάσαρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84’ ο Κοσμάς απέκρουσε τα διαδοχικά σουτ των Γ. Παναγόπουλου και Πολίτη. Ο Α.Ο. Φυτειάς έφθασε κοντά στο τρίτο γκολ με το κοντινό πλασέ του Σταμούλου στο 87’ να περνά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 92’ η κεφαλιά του Τσέρτου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, που ήταν το δεύτερο για τους νικητές, μιας και στο 30’ ο Φλέσσας με σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η μόνη αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο. Να σημειωθεί ότι στο 15’ τραυματίστηκε στον ώμο ο Σκριβάνος και πήγε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γκούμας, με βοηθούς τους Σκόρδο και Ρηγόπουλο.

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Κοσμάς, Λότσι, Ταβουλαρέας (46’ λ.τρ. Σαμιώτης), Μαυροειδής, Αλεξανδρόπουλος, Σκριβάνος (15’λ.τρ., Φιλόπουλος, 75’ Κυριακός), Κωστέας, Μπαστακός, Σταμούλος, Τσέρτος, Φλέσσας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Ρακόπουλος, Σαραντόπουλος (38’ λ.τρ. Πολίτης), Ψυχογιάννης, Γ. Παναγόπουλος, Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος (75’ Καπρουλάς), Κωτσάκης, Ι. Παναγόπουλος (62’ Στ. Γιαννόπουλος), Ξαρχάκος, Θερριός, Κορμπής.