Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 16:26

ΕΡΑΝΗ: Δύο σερί ματς στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Δύο σερί ματς στην Καλαμάτα

Την παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πανηγύρισε την Κυριακή η Εράνη επικρατώντας με 2-0 της Σπερχογείας.

Οι Φιλιατρινοί καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και σκόραραν δύο φορές και έδειξαν ότι ξεπέρασαν την ήττα στην πρεμιέρα με 2-1 από τον Τσικλητήρα στο γήπεδο της Μεθώνης.

Για το πρώτο διπλό την Κυριακή με Ομόνοια

Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας ματς στην Καλαμάτα. Αρχικά με την Ομόνοια την Κυριακή στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” και στη συνέχεια με την Α.Ε. Αβίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ.

“Είμαστε καταδικασμένοι να παίζουμε κάθε Κυριακή για τη νίκη. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος για το δεύτερο φετινό εκτός έδρας ματς.

Ο προπονητής της Εράνης προσμένει από τους παίκτες του να πάρουν το διπλό ώστε να έχει αντίκρισμα η νίκη επί της Σπερχογείας, που ήρθε με καλή εμφάνιση. Ο Κ. Λυμπερόπουλος εκτιμά πάντως ότι και στην πρεμιέρα η ομάδα του αδικήθηκε από το σκορ, αλλά το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή έχει στραφεί στην Ομόνοια.

Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Βίκτωρ Μέμα, αφού περιμένει την μπλε κάρτα από την Αλβανία για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.