Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 17:04

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Τρεις στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ

Γράφτηκε από τον
Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Τρεις στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ

 

Τρεις παίκτες βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α’ τοπικής μετά την 2η αγωνιστική, έχοντας πετύχει από δύο γκολ.

Ο Βαγγέλης Κουλόπουλος είχε σκοράρει δύο φορές στην πρεμιέρα και το Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε καθώς η ομάδα του πήρε στα χαρτιά το τρίποντο με τον ΑΟ Φαραί. Ο Κακογιάννης της Ανδρούσας πέτυχε ένα γκολ στο ματς με την Αβία και έφτασε τα δύο καθώς είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Νίκος Κόλλιας της Εράνης και έπιασε και αυτός κορυφή στον πίνακα των σκόρερ.

Αναλυτικά οι σκόρερ μετά την 2η αγωνιστική έχουν ως εξής:

2 γκολ: Κακογιάννης (Ανδρούσα), Κουλόπουλος (Διαβολίτσι), Κόλλιας (Εράνη).

1 γκολ: Μανωλόπουλος, Κουντάνης, Αλεξόπουλος (Απόλλωνας), Ψαρέας, Αποστολίδης (ΑΕ Αβίας), Διαμαντής, Ι. Καλογερόπουλος (Ανδρούσα), Γ. Χελάς, Μιχαλέας (ΑΕ Μάνης), Κάνιστρας (Διαβολίτσι), Καρατζούλιας, Γεωργιόπουλος (Εθνικός Μελιγαλά), Βλαχόπουλος (Εράνη), Σπυρόπουλος, Αντωνόπουλος (Κυπαρισσία), Αναγνωστόπουλος, Μπέρμπερι (Ολυμπιακός Καλαμάτας), Θεοδωρακόπουλος (Ολυμπιακός Ανάληψης), Μπιτσάνης, Καράμπελας (Πανθουριακός), Λαγωνικάκος (Σπερχογεία), Γ. Τρίψας, Ν. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι (Τσικλητήρας Πύλου), Βέλλης (Τέλλος Αγρας).