Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2018 11:20

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να κάνει "σεφτέ" με Μανδραϊκό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Να κάνει "σεφτέ" με Μανδραϊκό

Χωρίς βαθμολογικό όφελος έμεινε ο Πάμισος στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Γ' εθνικής, γνωρίζοντας κατά σειρά την ήττα με 1-2 από την Πελλλάνα Καστορείου στη Μεσσήνη και με το ευρύ 3-0 από τον Α.Ο. Κατασταρίου στη Ζάκυνθο.

Οι Νησιώτες έχουν πλέον μπροστά τους δύο διαδοχικά ματς στο γήπεδό τους με Μανδραϊκό και Ερμιονίδα και θα επιδιώξουν να κάνουν "σεφτέ" στους βαθμούς.

Η αρχή θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 4 μ.μ. με τον Μανδραϊκό, ο οποίος δεν έχει σκοράρει, αλλά ούτε και έχει δει ακόμα την εστία του να παραβιάζεται. Είναι η μοναδική ομάδα του 8ου ομίλου που μετρά δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αμφότερες εντός έδρας με Καταστάρι και Ερμιονίδα. Την ομάδα δηλαδή που αντιμετώπισε ο Πάμισος πριν από μια εβδομάδα και αυτή που θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή.

Οι "πράσινοι" μετά τις δύο σερί ήττες κόντρα σε θεωρητικά βατούς αντιπάλους, δεν έχουν ΄περιθώρια για απώλειες βαθμών και οφείλουν να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα, ώστε να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς στη Γ' εθνική. Σύμμαχος του Παμίσου αναμένεται να είναι και ο φίλαθλος κόσμος.