Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 16:50

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για την τρίτη νίκη στην Κεφαλλονιά

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για την τρίτη νίκη στην Κεφαλλονιά

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος θα προσπαθήσει να πετύχει αύριο Κυριακή η Καλαμάτα στην Κεφαλλονιά.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί στο Αργοστόλι από τον ΑΟ Εικοσιμίας, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει νωρίτερα (2 μ.μ.) από τα υπόλοιπα του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής, προκειμένου να διευκολυνθεί η Καλαμάτα στο ταξίδι της επιστροφής.

Η τοπική μας ομάδα θα μπει στο γήπεδο ως το φαβορί της αναμέτρησης. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες και θα αντιμετωπίσει ένα ασθενέστερο αντίπαλο με το χειρότερο ξεκίνημα στον όμιλο, μιας και μετρά δύο ήττες με απολογισμό τερμάτων 0-9. Στα χαρτιά λοιπόν πρόκειται για ένα ματς που είναι στο χέρι της Καλαμάτας να το κάνει εύκολο, κάτι ωστόσο που θα πρέπει να δείξει και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αν η “Μαύρη Θύελλα” επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και πάρει το τρίποντο στην Κεφαλλονιά, θα μείνει στην κορυφή και θα περιμένει το αποτέλεσμα των άλλων δύο ομάδων με τις οποίες ισοβαθμεί σήμερα, του Παναργειακού και του Ασπρόπυργου, που θα παίξουν μεταξύ τους στο Αργος.

Η Καλαμάτα θα αναχωρήσει σήμερα στις 9 π.μ. για την Κεφαλλονιά και στις 5 μ.μ. θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας στο Αργοστόλι, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος συμπεριλαμβάνονται οι Κασωτάκης, Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Φούασης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, Γκελκέρια, Μίνγκας, Λαθύρης, Αθανασόπουλος, Γιόνδης ενώ δεν υπολογίζονται ούτε αυτή την αγωνιστική οι πέντε ξένοι καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους.