Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 16:18

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-0: Με σκόρερ τον Τζουλιάνο Σούλα

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Τζουλιάνο Σούλα, ο Τσικλητήρας Πύλου σημείωσε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του, επικρατώντας προχθές το απόγευμα του Εθνικού Μελιγαλά με 2-0.

Η ομάδα της Πύλου, επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία, την προηγούμενη αγωνιστική στους Γαργαλιάνους, σημειώνοντας και τα δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Στο πρώτο μέρος παρουσίασε μέτρια εικόνα και δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσει ουσιαστικά. Στην επανάληψη μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση όχι μόνο να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά να δημιουργήσει φάσεις, να σκοράρει και να φτάσει στη νίκη. Ετσι και έγινε με τον Τζουλιάνο Σούλα να αξιοποιεί δύο φορές τις προσπάθειες του Χρήστου Τρίψα και να σκοράρει.

Ο Εθνικός στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο δραστήριος και θα μπορούσε να βρει δίχτυα τουλάχιστον σε μία από τις φάσεις που δημιούργησε. Στο β’ μέρος τα δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών, έπαιξαν το ρόλο τους, αφού η ομάδα βγήκε εκτός ρυθμού και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στον πάγκο της έκατσε ο νέος προπονητής Παναγιώτης Πολίμος, ο οποίος την Πέμπτη ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της, αλλά δεν είχε την απαραίτητη εικόνα. Ετσι λοιπόν από σήμερα θα πιάσει και επίσημα δουλειά και θα προσπαθήσει άμεσα να περάσει τη δική του φιλοσοφία, έτσι ώστε η ομάδα να μην έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Φάσεις – γκολ

Στο 35’ φάουλ του Κουρούπη απέκρουσε αρχικά ο Ντουγέρογλου, η μπάλα έφτασε στον Ξυδιά, ο οποίος προσπάθησε αμέσως να σουτάρει για γκολ, όμως δεν βρήκε όπως θα ήθελε την μπάλα, που έφτασε στο Θανόπουλο και αυτός με σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι. Στο 60’ από σέντρα του Χρ. Τρίψα, ο Σούλα με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 65’ μετά από κόρνερ του Χρ. Τρίψα, ο Σούλα πετάχτηκε στο β’ δοκάρι και κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 76’ μετά από συνδυασμό του Κουρούπη με τον Ξυδιά, ο δεύτερος βγήκε τετ-α-τετ, όμως δεν κατόρθωσε να απειλήσει την εστία του Ντουγερόγλου.

ΠΥΛΟΣ: Ντουγέρογλου, Καγιανάς (46’ Κοτσοβός), Ι. Τρίψας, Σεφεράσι, Παυλάκος, Γρ. Παπαγεωργίου (85’ Κουρεμπανάς), Χρ. Τρίψας, Διακουμής, Τσώνης (75’ Κ. Μεμά), Σούλα (75’ λ.τρ. Ιλιάζι), Γεωργιάδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σπάλλας, Δημητρίου, Θανόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μπούνας, Καρατζούλιας, Ξυδιάς (79’ Αποστολόπουλος), Σεμούρι, Ρουμελιώτης (74’ Διακουμάκος), Κουρούπης, Σαραντόπουλος.