Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 17:02

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ψάχνει τη “ρεβάνς” ένα μήνα μετά με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ψάχνει τη “ρεβάνς” ένα μήνα μετά με Απόλλωνα

 

Χωρίς να ιδρώσει η Ανδρούσα πήρε την Κυριακή τους τρεις βαθμούς, καθώς ο Α.Ο. Φαραί δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Διαβολίτσι έπιασε κορυφή στην Α’ τοπική.

Για να μείνει όμως σε αυτή, πρέπει να φύγει την Κυριακή νικήτρια από το γήπεδο του Ασπροχώματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ισόβαθμο της Απόλλωνα Καλαμάτας. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στις 22 Σεπτεμβρίου για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Τότε ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη με 2-1 και το εισιτήριο της πρόκρισης και η Ανδρούσα θέλει ένα μήνα αργότερα να πάρει την “άτυπη ρεβάνς”.

Ο Νίκος Γεωργακλής τονίζει ότι το ματς του πρωταθλήματος δεν έχει καμία σχέση με αυτό του κυπέλλου, μιας και η προσέγγιση είναι διαφορετική. Ο στόχος όμως παραμένει ίδιος και αυτός δεν είναι άλλος από τη νίκη. Η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα θα ξεκινήσει σήμερα, αφού χθες υπήρχε ρεπό. Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα η Ανδρούσα έδωσε φιλικό ματς με τον Πάμισο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 (το γκολ της Ανδρούσας ο Χαρμπίλας). Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Δημήτρης Γκούνης.