Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2018 17:31

Για Δευτέρα (29/10) το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον
Για Δευτέρα (29/10) το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημέρωσε τη Super League για το αίτημα-εισήγηση της αστυνομίας για μεταφορά του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κατά μια ημέρα (29/10) και αιτήθηκε για τις άμεσες ενέργειες.

Μετάθεση για τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου, παίρνει όπως όλα δείχνουν το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημέρωσε τη Super League για το αίτημα-εισήγηση της αστυνομίας για μεταφορά του ντέρμπι της Τούμπας κατά μια ημέρα και αιτήθηκε για τις άμεσες ενέργειες.

Η "πράσινη" ΠΑΕ εξέφρασε τη διαφωνία της για την επικείμενη μεταφορά της αναμέτρησης της Τούμπας, ενημερώνοντας με επιστολή όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ αρνητική ήταν και η Super League.

Μετά τη διαφαινόμενη εξέλιξη, η ΕΠΟ πρέπει να μεταφέρει το ματς Παναθηναϊκός - Ιεράπετρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη, 31/10. Διότι δεν συμπληρώνεται το 48ωρο που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αγώνες, αφού υπάρχει και το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3/11.

Πηγή: sport24.gr