Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 16:15

Οριστικό το -3 για την ΑΕΚ!

Γράφτηκε από τον

Το -3 που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παραμένει. Η έφεση της Ένωσης κατά της πρωτόδικης απόφασης απορρίφθηκε.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και ως εκ τούτου το -3 που της επιβλήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παραμένει.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάπαυλα του αγώνα που ολοκληρώθηκε στο 1-1, για την 6η αγωνιστική της Super League, οπαδοί της Ένωσης συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις.

Από τη στιγμή που παρέμεινε η αφαίρεση των τριών βαθμών, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Δέκα βαθμούς εκτός από την ΑΕΚ έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βέβαια υπερτερεί στην παρούσα φάση, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (+9, +8).

Η απόφαση: "Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE"

Πηγή: sport24.gr

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ