Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 19:39

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ζητά βοήθεια από το δήμο για έργα στο γήπεδο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ζητά βοήθεια από το δήμο για έργα στο γήπεδο

 

Τη στήριξη του δήμου Μεσσήνης προκειμένου να γίνουν έργα στο γήπεδο της Βαλύρας ζητεί με ανακοίνωση της η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας.

Ο σύλλογος ζητά να γίνει τεχνική μελέτη προκειμένου να τοποθετηθεί λυόμενη κερκίδα στη νότια πλευρά, ώστε να εξυπηρετούνται από 400 έως 700 φίλαθλοι. Επίσης να γίνει περίφραξη του γηπέδου μπάσκετ καθώς και τσιμεντόστρωση του ταρτάν, ώστε να επαναλειτουργήσει, αλλά και να μπουν άλλοι 10 προβολείς (ήδη ο δήμος έχει τοποθετήσει δύο κολώνες φωτισμού) προκειμένου να ενισχυθεί ο φωτισμός και οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και της Ακαδημίας F.C. να διεξάγονται βραδινές ώρες.

Στην ανακοίνωση τονίζεται η ομάδα ζητά από το δήμο μόνο την τεχνική μελέτη κυρίως για την κερκίδα και όχι οικονομική επιχορήγηση. Τα χρήματα, όπως αναφέρεται, ότι θα εξασφαλιστούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ή τη γενική γραμματεία αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Φωτεινός και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Φ. Μπακόπουλος και απευθύνεται στο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και στους αντιδημάρχους Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέα Τράκα, Νίκο Χονδρό και Κώστα Γεωργακόπουλο.