Κυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 11:24

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χωρίς προπονητή και... περιθώρια με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Χωρίς προπονητή και... περιθώρια με Ερμιονίδα

 

Το τρίτο φετινό εντός έδρας ματς και δεύτερο συνεχόμενο θα δώσει σήμερα ο Πάμισος, με αντίπαλο την τρίτη στη βαθμολογία Ερμιονίδα (4 μ.μ.).

Η ομάδα της Μεσσήνης έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι τόσο στο παιχνίδι με την Πελλάνα Καστορείου, όσο και σε αυτό με τον Μανδραϊκό, ενώ ενδιάμεσα γνώρισε την ήττα στη Ζάκυνθο από το Καταστάρι. Ετσι παραμένει χωρίς βαθμό μετά από 3 αγωνιστικές στον 8ο όμιλο της Γ' εθνικής και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, κόντρα στην αήττητη Ερμιονίδα! Οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο νίκες με Παναρκαδικό, Λέρνα και μια εκτός έδρας ισοπαλία με τον Μανδραϊκό. Στα αξιοσημείωτα ότι δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ σε αντίθεση με τους Νησιώτες, που έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται εφτά φορές

Ο Πάμισος καλείται λοιπόν να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία, αλλά και να βρει λύσεις επιθετικά ώστε να πάρει την πρώτη νίκη. Και όλα αυτά δίχως να έχει προπονητή. Η αναζήτηση για το διάδοχο του Νίκου Κακαλέτρη, που παραιτήθηκε την περασμένη Κυριακή, συνεχίζεται. Η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Ζήκο, αλλά και με άλλους προπονητές εκτός Μεσσηνίας χωρίς όμως να έχει επέλθει συμφωνία.

Την ομάδα που αναμένεται να μπει με επιθετική διάθεση, θα κοουτσάρει- εκτός απροόπτου - ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός πλάνων παραμένει ο Καρβάλιο γιατί δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του και ο Νινιός που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Στον αντίποδα επιστρέφει από τραυματισμό ο Αριστομενόπουλος.