Κυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 10:51

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ντέρμπι κορυφής με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ντέρμπι κορυφής με Παναργειακό

Οι δύο ομάδες που μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ισοβαθμούν στην κορυφή του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής θα αναμετρηθούν σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. τον Παναργειακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σε ένα πολύ σημαντικό ματς καθώς θα συναντηθούν δύο από τα φαβορί του ομίλου.

Πρόκειται για το πρώτο πολύ δυνατό τεστ για την Καλαμάτα, η οποία στο ξεκίνημα έκανε το τρία στα τρία και τώρα κόντρα στον Παναργειακό θέλει το τρίποντο που θα την φέρει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην προσπάθεια αυτή οι “μελανόλευκοι” αναμένεται να έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους, καθώς υπάρχει κινητοποίηση και είναι βέβαιο ότι η προσέλευση των φιλάθλων θα είναι μεγάλη στο σημερινό παιχνίδι.

Στο στρατόπεδο της Καλαμάτας υπάρχει καλό κλίμα και συγκρατημένη αισιοδοξία

για το ματς, ενώ αγωνιστικά για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται ακόμη οι πέντε ξένοι (οι Βραζιλιάνοι Κάρλος, Στρέζα, Μάτα και οι Νταγκούλου, Μάρκοβιτς) καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα ερωτηματικό όσον αφορά την συμμετοχή του Βασίλη Αθανασόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο Παναργειακός θα δώσει ντέρμπι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική καθώς την περασμένη Κυριακή νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Ασπρόπυργο, την τρίτη δηλαδή ομάδα που συμπληρώνει το γκρουπ των φαβορί του 8ου ομίλου.

Η ομάδα του Αργους θα έρθει στην Καλαμάτα με κόσμο καθώς ο σύνδεσμος φιλάθλων των “πράσινων” διοργανώνει εκδρομή για το ματς. Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι στην ομάδα του Αργους αγωνίζεται ο Μεσσήνιος πρώην μέσος της Καλαμάτας Παναγιώτης Τσιμικλής αλλά και ο γνωστός μας από το προ δεκαετίας πέρασμα του από την “Μαύρη Θύελλα” Χάρης Μπριλάκης.

Τέλος, η προϊστορία στα ματς των δύο ομάδων είναι μοιρασμένη καθώς μετρούν από 3 νίκες στις έξι αναμετρήσεις τους την τελευταία δεκαετία.

- Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ για το πέταλο και 10 ευρώ για τη νότια εξέδρα.