Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 20:22

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-0: Πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-0: Πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση

Μετά από δύο σερί ήττες από Μάνη και Τσικλητήρα, ο Εθνικός νίκησε χθες στο Μελιγαλά με 3-0 τη Σπερχογεία και έκανε “σεφτέ” στην τέταρτη αγωνιστική (στην πρεμιέρα είχε αναδειχθεί ισόπαλος με τον Ολυμπιακό).

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έφθασαν δίκαια στη νίκη, στο δεύτερο ματς με τον Παναγιώτη Πολίμο στον πάγκο. Στον αντίποδα η Σπερχογεία έκανε κακή εμφάνιση και αγνοεί τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική, όταν και επικράτησε του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 38’ με κεφαλιά του Καρατζούλια, που δύο λεπτά αργότερα είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Δοκάρι μετά το 1-0 είχε και η Σπερχογεία σε εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη (η μπάλα βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού).

Ο Εθνικός παρότι στο β’ μέρος δεν είχε την ίδια κατοχή μπάλας, βρήκε άλλες δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα.

Στο 73’ με σουτ του Σαραντόπουλου έπειτα από “κομπίνα” σε εκτέλεση φάουλ και στο 92’ με ατομική ενέργεια και σουτ του Κουρούπη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Βρυώνη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Μακρής, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Καρατζούλιας, Ξυδιάς (60’ Δημητρίου), Σεμούρι, Σαραντόπουλος (89’ Καλογερόπουλος), Κουρούπης, Ρουμελιώτης (82’ Διακουμάκος).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδεκάτος, Γ. Δωδεκάτος, Λαγωνικάκος, Δικαίος (60’ Μπαλαούρας), Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Οικονομόπουλος (46’ Ι. Καραχάλιος), Πανταζής (82’ Γιακουμής), Καραγιάννης.