Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 20:58

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εχασε 2-0 στην Κόρινθο ο Εθνικός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής γυναικών ο νεοφώτιστος Εθνικός Καλαμάτας που έχασε με 2-0 χθες το απόγευμα στην Κόρινθο από τον τοπικό Αρη σε παιχνίδι του 2ου ομίλου.

Η Καλαματιανή ομάδα στην πρώτη της συμμετοχή σε ένα άγνωστο πρωτάθλημα σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στη διάρκεια του 90λεπτου με τις Λ. Γιαννοπούλου, Βουτσά, Φιλανδριανού, αλλά αυτό που τις έλειπε ήταν το γκολ, αφού και οι τρεις τους, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις επιθετικές ενέργειες τους.

Η γηπεδούχος ομάδας άνοιξε το σκορ στο 52’ με τη Βαρσαμή και στο 90’ η Βουρλιωτάκη διαμόρφωσε το τελικό 2-0, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι οι παίκτριες του Εθνικού είχαν βγει μπροστά και προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Σιαχάμη με βοηθούς διαιτητές τον Γκουριώτη και την Τσιλογιάννη και οι τρεις από την ΕΠΣ Αργολίδος.

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μιχαλοπούλου, Πετροπούλου, Ντίμα (46’ Βέρρα, 85’ Βουρλιωτάκη), Παπαντωνίου, Δαρσινού, Λιάπη, Λουράκη (58’ Δερμεντζόγλου), Παπαγεωργίου, Γαλάνη, Μπίτζα, Βαρσαμή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δημητρακοπούλου, Καλύβα, Παναγιωτακοπούλου (55’ Σακκά), Πουλακίδα, Τσακάκου, Κομινάκη (46’ Αθ. Γιαννοπούλου), Βουτσά, Σπηλιοπούλου, Λ. Γιαννοπούλου (79’ Τσιγάρου), Λεμπεση (66’ Τσαμπούκου), Φιλανδριανού.