Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 13:46

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Στενοχώρια για Μιχαλέα και Τζίφα

Γράφτηκε από τον

Δύο βαθμούς, αλλά και δύο παίκτες έχασε η Α.Ε. Μάνης στο προχθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-1).

Η ατυχία χτύπησε την... πόρτα των νεοφώτιστων, μιας και στο 55ο λεπτό τραυματίστηκε ο Γιάννης Μιχαλέας και στο 80’ και ο παίκτης που τον αντικατέστησε, ο Βασίλης Τζίφας.

Αμφότεροι θα κάνουν αυτές τις μέρες μαγνητική ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημάνει το τέλος της σεζόν για τους Μιχαλέα και Τζίφα. Δύο βασικά στελέχη της ΑΕΜ, που από το ξεκίνημα της σεζόν βλέπει το απουσιολόγιο να είναι γεμάτο. Είχαν προηγηθεί οι τραυματισμοί του Μπεγέτη, του Π. Πουλάκου και του Τζίφα, αλλά κανείς δεν ήταν τόσο σοβαρός. Ο Τζίφας έκανε την Κυριακή την επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό (θλάση) στο ματς κυπέλλου με τον Τέλλο Αγρα, αλλά πρόλαβε να παίξει μόνο 25 λεπτά.

Στη Μάνη υπάρχει στενοχώρια για τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς, που επισκίασαν το προχθεσινό παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ με τον Μπεγέτη. αλλά δεν τελείωσαν το ματς και οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν στο 81’ παίρνοντας το βαθμό. Το προσεχές Σάββατο η ΑΕΜ θα παίξει πάλι εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κυπαρισσία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική.