Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 15:03

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στην κορυφή και αήττητος μετά από 4 αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον

Οπως στον προημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, έτσι και στο κυριακάτικο ματς του πρωταθλήματος, η Ανδρούσα προηγήθηκε, αλλά ο Απόλλωνας έφυγε νικητής από το γήπεδο του Ασπροχώματος.

Αυτή τη φορά επικράτησε με 3-1 (στις 22 Σεπτέμβρη είχε νικήσει 2-1) και συνεχίζει στην κορυφή της Α’ τοπικής, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η μοναδική απώλεια βαθμών είναι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον φιλόδοξο Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος έχει τον ίδιο απολογισμό και συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Απόλλωνα και τον Τσικλητήρα.

“Είναι μια καλή συγκομιδή βαθμών. Η ισοπαλία ήρθε στο Διαβολίτσι που φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει. Οπότε είμαστε ικανοποιημένοι”, λέει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος για το ξεκίνημα στην Α’ τοπική.

Νίκη ξανά με ανατροπή επί της Ανδρούσας

Ο προπονητής του Απόλλωνα σχολιάζοντας το παιχνίδι με την Ανδρούσα είπε: “Ηταν μια νίκη πάλι με ανατροπή απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει έμπειρους παίκτες και αυτό ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας.

Παρότι είχαμε απώλειες της τελευταίας στιγμής, όπως ο Δ. Τσουλάκος και προβήκαμε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές., η ομάδα έδειξε ότι έχει λύσεις και αυτό είναι το θετικό”. Να σημειωθεί ακόμα ότι ο Τ. Σακελλαρόπουλος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους παίκτες της Α.Ε. Μάνης, Μιχαλέα και Τζίφα, που τραυματίστηκαν σοβαρά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Από εκεί και πέρα, ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Ανάληψης, που απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή, είναι ο επόμενος αντίπαλος του Απόλλωνα. Γι’ αυτό και ο Τάκης Σακελλαρόπουλος εφιστά την προσοχή στους παίκτες του. “Πάμε σ’ ένα δεύτερο κύκλο παιχνιδιών και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Το ματς με την Ανάληψη, βάση βαθμολογίας, είναι ντέρμπι κορυφής και χρειάζεται προσοχή”. Αμφίβολη για το ματς του Σαββάτου κρίνεται η συμμετοχή του τραυματία Δ. Τσουλάκου, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Κακαλή που χτύπησε στον ώμο.

Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Στέλιος Σπανός.