Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 14:35

Η επόμενη μέρα στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Για ριζικές αλλαγές στον Πάμισο κάναμε λόγο στο χθεσινό ρεπορτάζ, και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν.

Ο γενικός αρχηγός Γιώργος Πετρουλάκης ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από τους “πράσινους”, την ώρα που επιστρέφει στη Μεσσήνη ο παραιτηθείς πρόεδρος Κώστας Μυλωνάς και αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο ο αρχηγός του Παμίσου Ηλίας Ηλιόπουλος! Ο τελευταίος δεν αποκλείεται μάλιστα να αποτελέσει μαζί με τον γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλο και το τεχνικό δίδυμο για τη συνέχεια της Γ’ εθνικής! Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο κ. Πετρουλάκης παραδέχτηκε ότι απέτυχε στο έργο του και έπειτα από τις έντονες διαφωνίες που είχε με τον χρηματοδότη Βασίλη Σιδηρόπουλο έκρινε ότι έπρεπε να παραιτηθεί.

Πετρουλάκης: “Εγώ απέτυχα...”

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Παμίσου τονίζει επίσης ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Ηλίας Ηλιόπουλος θα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα για το σύλλογο. Η δήλωση του κ. Πετρουλάκη έχει ως εξής: “Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με τον κ. Σιδηρόπουλο για μια αξιόλογη πορεία για την ομάδα μας. Ο αρχικός σχεδιασμός του και τα πλάνα εκ των αποτελεσμάτων δεν φαίνονται να κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, Οι διαφωνίες μου με τον μεγαλομέτοχο είναι έντονες εδώ και καιρό και σίγουρα αυτό δεν βοηθά την ομαλότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεωρώ την δεδομένη στιγμή ότι η αποχώρησή μου από τα διοικητικά της ομάδας θα δώσει τη δυνατότητα μιας νέας αρχής. Πιστεύω ότι μέσα από το λαό του Παμίσου θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που και με τη συνδρομή του κ. Σιδηρόπουλου θα συνεχίσει αυτή η ομάδα να γράφει λαμπρή ιστορία. Αναμφισβήτητα ο φυσικός της αρχηγός Ηλίας Ηλιόπουλος πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στη διοικητική και αγωνιστική οργάνωση της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα στηρίξει τον Ηλία σε αυτή την προσπάθεια συστράτευσης για μια νέα αρχή. Εκεί δηλαδή που εγώ απέτυχα”.

Λύση από τη... Ζάκυνθο

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, ο Βασίλης Σιδηρόπουλος συμφώνησε με τον Κώστα Μυλωνά που είχε φύγει το καλοκαίρι, να επιστρέψει στη διοίκηση, αυτή τη φορά με πιο ενεργό ρόλο. Ο Ζακυνθινός παράγοντας είναι αυτός που μαζί με τον Ηλιόπουλο θα τρέξουν την ομάδα και θα αποφασίσουν για το νέο προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μυλωνάς θεωρεί ότι στην παρούσα φάση η ιδανική λύση θα είναι να έχουν την τεχνική επίβλεψη ο Ηλιόπουλος με τον Τασιόπουλο, καθώς γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Η οριστική απόφαση για τον αντικαταστάτη του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο αναμένεται να παρθεί σήμερα, ενώ αναμένονται εξελίξεις και στο μεταγραφικό σκέλος. Και όλα αυτά ενώ το Σάββατο υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.