Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2018 12:14

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με κόσμο στο πλευρό της την Κυριακή στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με κόσμο στο πλευρό της την Κυριακή στη Σπάρτη

 

Το τρίτο εκτός έδρας ματς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές θα δώσει την Κυριακή η Καλαμάτα.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα φιλοξενηθεί στη Σπάρτη από τη νεοφώτιστη Πελλάνα Καστορείου, (3 μ.μ.) στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Ενα ματς με υψηλότερο δείκτη δυσκολίας σε σχέση με τα προηγούμενα με την Ενωση Λέρνας και τον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Η πρωτοπόρος “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί βέβαια με μοναδικό στόχο τη νίκη και σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων, που έδωσαν δυναμικό “παρών” στο ντέρμπι με Παναργειακό. Συγκεκριμένα το “Bulldogs club” σε συνεργασία με τη διοίκηση της Καλαμάτας διοργανώνουν εκδρομή την Κυριακή στη Σπάρτη για τον αγώνα με την Πελλάνα Καστορείου.

Η μετακίνηση θα γίνει με δύο πούλμαν χορηγία της διοίκησης, προς όλους τους φιλάθλους της “Μαύρης Θύελλας”. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 12.30 μ.μ. από το γήπεδο του Μεσσηνιακού και για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο (6936609669 Δημήτρης).

Νέα προβλήματα

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα θα παραταχθεί με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από το 4 στα 4, αλλά και πάλι με αρκετές απουσίες. Ο Γιάννης Χριστόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αντωνιάδη, Αθανασόπουλο και στους πέντε ξένους Νταγκούλου, Μάρκοβιτς, Κάρλος, Μάτα και Στρέζα, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Ενδέχεται μάλιστα να μεγαλώσει η λίστα με τους απόντες, μιας και ο Γιόνδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τσόπελας αποχώρησε από το χθεσινό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ