Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 13:16

Και επίσημα ανεβαίνουν 8+4 ομάδες στη Football League!

Γράφτηκε από τον
Και επίσημα ανεβαίνουν 8+4 ομάδες στη Football League!

 

Τις θέσεις ανόδου από την Γ’ στην Β’ εθνική ανακοίνωσε και επίσημα χθες η ΕΠΟ.

Οπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα, φέτος επρόκειτο να ανέβουν και οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων, συν 4 ομάδες από αυτές που θα πάρουν τη δεύτερη θέση στους ομίλους της (μετά από αγώνες μπαράζ). Το 8+4 λοιπόν ανακοινώθηκε χθες και επίσημα, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Η εξέλιξη είναι ευχάριστη για την “Μαύρη Θύελλα”. Θυμίζουμε ότι μέχρι πέρυσι ανέβαιναν μόνο οι 4 από τους 8 πρωταθλητές, δηλαδή ακόμη και αν έπαιρνες τίτλο στον όμιλο σου δεν ήταν εξασφαλισμένη η άνοδος. Φέτος η πρώτη θέση οδηγεί σε απευθείας άνοδο χωρίς μπαράζ και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία τους και οι ομάδες που θα πάρουν τη 2η θέση των ομίλων.

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να σημειωθεί πως επίσημη ανακοίνωση για τις θέσεις του υποβιβασμού δεν υπάρχει ακόμη. Οσον αφορά τους ομίλους των 14 ομάδων (όπως είναι αυτός των Μεσσηνιακών ομάδων) οι θέσεις υποβιβασμού εκτός απροόπτου θα είναι 4 ή 5.

Αμφίβολοι Γιόνδης και Τσόπελας για Πελλάνα

Η “Μαύρη Θϋελλα” συνέχισε χθες την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ενωση Πελλάνας για την 5η αγωνιστική της Γ’ εθνικής. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναργειακό, οι Μεσσήνιοι είναι μόνοι στην κορυφή του 8ου ομίλου έχοντας κάνει το 4 στα 4 και θέλουν το διπλό απέναντι στην ομάδα της Λακωνίας (στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Σπάρτης το ματς την Κυριακή). Ο Γιάννης Χριστόπουλος πάντως αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς, εκτός από τους ξένους Μάρκοβιτς, Νταγκούλου, Κάρλος, Μάτα, Στρέζα που ακόμη δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους, δεν υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Αντωνιάδη, Αθανασόπουλο ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Γιόνδη και Τσόπελα, επίσης λόγω τραυματισμών. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα χθες και ο δεύτερος δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Σήμερα θα φανεί καλύτερα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν την Κυριακή.