Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 16:04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στο Ασπρόχωμα το ματς με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Στο Ασπρόχωμα το ματς με Απόλλωνα

 

Στο γήπεδο του Ασπροχώματος θα διεξαχθεί τελικά το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού Ανάληψης με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης γίνεται επανασπορά.

Οι “ερυθρόλευκοι” ζήτησαν αλλαγή της έδρας και ο Απόλλωνας το δέχτηκε. Ετσι το ματς της 5ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική θα γίνει στο Ασπρόχωμα και το αντίστοιχο του β’ γύρου στη Μεσσήνη.

Ο Ολυμπιακός πήρε την περασμένη αγωνιστική τη νίκη στα χαρτιά με τον Α.Ο. Φαραί και μετρά 9 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Σπερχογεία. Μετά την πρεμιέρα παραιτήθηκε ως γνωστόν ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο ο Σπύρος Τσίκινης, που οδήγησε τους νεοφώτιστους στην εκτός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας και στο εντός έδρας τρίποντο με την Αβία.

“Θα είναι δύσκολο ματς γιατί ο Απόλλωνας είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα κάνουμε όμως το παιχνίδι μας χωρίς άγχος”, το σχόλιο του Σπύρου Τσίκινη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, που οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική μαζί με το Διαβολίτσι και το Τσικλητήρα Πύλου.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες στον Αγιο Νικόλαο. Ο Μένης Παπανικολόπουλος παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Δημήτρη Πολίτη.