Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 11:42

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Δοκιμασία στην Ανδρούσα για το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Μία μέρα πριν από την 28η Οκτωβρίου οι ομάδες της Α’ τοπικής Μεσσηνίας θα παρελάσουν σήμερα στο... γήπεδο.

Η σέντρα και στα επτά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής θα γίνει στις 3.30 μ.μ. Ξεχωρίζει το Ανδρούσα – Διαβολίτσι, μιας και η Ανδρούσα μέχρι πρότινος ήταν στο ρετιρέ της βαθμολογίας μαζί με τον ΑΟΔ, τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Τσικλητήρα Πύλου. Οι γηπεδούχοι απέχουν πλέον τρεις βαθμούς από τους πρώην..συγκάτοικους. Για την ακρίβεια έχουν υποχωρήσει στην 6η θέση.

Το Διαβολίτσι, ο Τσικλητήρας και ο Απόλλωνας συνεχίζουν αήττητοι στην κορυφή, με τον Τσικλητήρα και τον Απόλλωνα να υποδέχονται τους δύο... Ολυμπιακούς. Η ομάδα της Πύλου θα παίξει στη Μεθώνη με τους “ερυθρόλευκους” της Καλαμάτας και ο Απόλλωνας με τον νεοφώτιστο Ολυμπιακό Ανάληψης στο Ασπρόχωμα, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων για αλλαγή της έδρας.

Θεωρητικά ο Τσικλητήρας και ο Απόλλωνας έχουν πιο εύκολο έργο από το Διαβολιτσι, που καλείται να φύγει νικητής από μια πολύ δύσκολη έδρα προκειμένου να μείνει στην πρώτη θέση. Η Ανδρούσα όμως θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, διότι διαφορετικά θα απομακρυνθεί από την κορυφή.

Ο Τσικλητήρας θα παίξει για ένα ακόμα ματς μακριά από τη φυσική του έδρα λόγω εργασιών στην Πύλο. Ο Ολυμπιακός Κ. μετρά 3 ισοπαλίες σε 4 αγωνιστικές και δείχνει ικανός για ζημιές σε όποιον τον υποτιμήσει. Εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει ο Ολυμπιακός Ανάληψης, που με τη νίκη στα χαρτιά έφθασε τους 9 βαθμούς και απέχει μόλις ένα βαθμό από τον Απόλλωνα. Βαθμολογικά λοιπόν το ματς είναι ντέρμπι κορυφής, όμως ο Απόλλωνας υπερέχει σε έμψυχο υλικό και έχει τον πρώτο λόγο

Ο Τέλλος Αγρας, που είναι η τέταρτη αήττητη ομάδα της κατηγορίας, αλλά έχει μόνο μια νίκη θα φιλοξενηθεί από την προτελευταία Α.Ε. Αβίας, που ψάχνει βαθμούς στη μάχη για την παραμονή. Ο ισόβαθμος με τον Τέλλο Αγρα, Πανθουριακός θα αντιμετωπίσει τη Σπερχογεία στη κοινή τους έδρα φέτος το “Πέτρος Γεωργανάς”. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες από Τσικλητήρα και Εθνικό, αντίστοιχα.

Η 9η στη βαθμολογία Α.Ε. Μάνης θα μεταβεί στην Κυπαιρσσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ, που έχει ένα βαθμό λιγότερο και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ύστερα από την βαριά ήττα στο Διαβολίτσι. Στο “Γ. Λουκαρέας” η Ομόνοια θέλει να κάνει “σεφτέ” στις νίκες κόντρα στον Εθνικό σ’ ‘ένα πολύ κρίσιμο γι’ αυτήν ματς, μιας και μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα ματς και είναι καθηλωμένη στην ουρά της βαθμολογίας. Τέλος η Εράνη θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με τον Α.Ο. Φαραί και θα περιμένει τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής για να δει σε ποια θέση θα βρεθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο

Κυπαρισσία - Α.Ε Μάνης

Γήπεδο Κυπαρισσίας

Ζαρακοβίτης, Ρηγόπουλος, Βανικιώτης

Ανδρούσα - Διαβολίτσι

Γήπεδο Ανδρούσας

Κουτσαναστάσης, Κομπιλίρης, Τσουκάλη

Τσικλητήρας Πύλου - Ολυμπιακός Καλαμάτας

Γήπεδο Μεθώνης

Καυκάς, Τσοπανάκης, Ρουμελιώτης

Απόλλωνας Καλαμάτας – Ολυμπιακός Ανάληψης

Γήπεδο Ασπροχώματος

Πλακογιάννης, Μπασιλάρης, Τζιαμουράνης

Σπερχογεία - Πανθουριακός

Γήπεδο Σπερχογείας ‘’Πέτρος Γεωργανάς’’

Ψηλοπαναγιώτης, Τσουλάκος, Αντωνόπουλος,

Ομόνοια - Εθνικός Μελιγαλά

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας’’

Σκορδός, Τσίρμπας, Μιχαλόπουλος

Α. Ε Αβίας - Τέλος Άγρας

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ

Η. Νικολόπουλος, Γιαννέτσος, Κασκάνης

* Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 4 αγώνες)

1. Διαβολίτσι 7-0 10

-. Τσικλητήρας Πύλου 7-3 10

-. Απόλλωνας Καλαμάτας 6-2 10

4. Εράνη 8-4 9

-. Ολυμπιακός Ανάληψης 3-2 9

6. Ανδρούσα 5-5 7

7. Τέλλος Αγρας 6-5 6

-. Πανθουριακός 5-4 6

9. Α.Ε. Μάνης 3-4 5

10. Εθνικός Μελιγαλά 5-5 4

-. Σπερχογεία 5-9 4

-. Κυπαρισσία 3-8 4

13. Ολυμπιακός Καλαμάτας 4-5 3

14. Α.Ε Αβίας 4-9 1

15. Ομόνοια 1-7 0

* Ο Α.Ο. Φαραί έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.