Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 20:25

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πήρε Ισπανό και Ολλανδό, κρατά Μάρκοβιτς και Κάρλος

Γράφτηκε από τον

Γεμάτη ήταν η τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου για την “Μαύρη Θύελλα” η οποία βρήκε λύση με δύο από τους πέντε ξένους που είχε, οι άλλοι τρεις αποτέλεσαν παρελθόν, αλλά στην θέση τους ήρθαν δύο κοινοτικοί παίκτες, ένας Ισπανός και ένας Ολλανδός!

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, η Καλαμάτα βρήκε λύση με τον Βραζιλιάνο Κάρλος και τον Σέρβο Μάρκοβιτς. Οι φάκελοι για τα δελτία των δύο παικτών κατατέθηκαν εμπρόθεσμα στην ΕΠΟ και οι δύο παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αμέσως μόλις έρθουν οι μπλε κάρτες τους, κάτι που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα, δεν προχώρησε η περίπτωση του Νταγκούλου που θα αποχωρήσει από την Μεσσηνιακή ομάδα όπως και των άλλων δύο Βραζιλιάνων, των Στρέζα και Μάτα, που δεν υπήρξε δυνατότητα να εκδοθούν τα δελτία τους. Ωστόσο οι Μεσσήνιοι με κινήσεις που έκαναν τα τελευταία 24ώρα κατάφεραν να κάνουν δύο μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα συμφώνησαν με ένα Ισπανό και ένα Ολλανδό, έστειλαν εμπρόθεσμα τα δικαιολογητικά και περιμένουν την έκδοση των δελτίων τους (σύνολο δηλαδή περιμένουν 4 δελτία μαζί με αυτά των Κάρλος και Μάρκοβιτς). Ο Ισπανός είναι ο Μάριο Μαρτίνεζ Ρούμπιο (φωτό). Πρόκειται για μέσο 33 ετών, ο οποίος στην Ισπανία μεταξύ άλλων έχει κάνει γεμάτες χρονιές σε Νουμάνθια και Λας Πάλμας, πρόπερσι έπαιξε στην Ελλάδα με τον Κισσαμικό ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Πολωνία. Ο Ολλανδός είναι ο 24χρονος αμυντικός Σερέχο Χίλγκεν ο οποίος έχει παίξεις σε ομάδες της χώρας του με τελευταία την Ντόρτρεχτ (ομάδα Β’ εθνικής).

Προβλήματα τραυματισμών

Από εκεί και πέρα, η ομάδα σήμερα είχε διπλή προπόνηση και συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον ΑΟ Κατασταρίου στη Ζάκυνθο για την 6η αγωνιστική. Αγωνιστικά, τα προβλήματα παραμένουν αρκετά καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αντωνιάδης, Αθανασόπουλος ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Γιόνδη και Τσόπελα οι οποίοι τραυματίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής αλλά και των Ζελέκου, Μπίζου που αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα τραυματισμού.

Τέλος, ανακοινώθηκαν και οι αρχηγοί της ομάδα που, με την σειρά που αναφέρονται, είναι οι Ηλίας Βούρας, Γιάννης Τσόπελας, Βασίλης Αθανασόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος και αναπληρωματικός ο Θανάσης Πινδώνης.

Με κόσμο και στη Ζάκυνθο

Με τη στήριξη του κόσμου της θα παίξει και στην Ζάκυνθο την Κυριακή η “Μαύρη Θύελλα”. Το Bulldogs Club ανακοίνωσε ότι διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον ΑΟ Κατασταρίου. Θα διατεθεί λεωφορείο με τιμή συμμετοχής 20 ευρώ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το εισιτήριο για το λεωφορείο και τα εισιτήρια για το καράβι. Δηλώσεις συμμετοχές και πληροφορίες μέχρι αύριο Παρασκευή το βράδυ στα τηλέφωνα 6936609669 (Δημήτρης) και 6985794274 (Σπύρος). “Ολοι δίπλα στην “Μαύρη Θύελλα” αναφέρει η ανακοίνωση – κάλεσμα του συνδέσμου.

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Βούρας

Πατέρας για δεύτερη φορά (έχει και ένα γιο) έγινε ο γκολκίπερ της Καλαμάτας Ηλίας Βούρας καθώς η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Μεσσηνιακή ομάδα με ανακοίνωση της του εξέφρασε τις ευχές της: “Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΣ Καλαμάτα εκφράζουν εγκάρδια συγχαρητήρια στον Ηλία Βούρα και την σύζυγό του Θεοδώρα για την γέννηση της κόρης τους και εύχονται να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας. Να είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι να μεγαλώσουν ένα υγιές και καλότυχο μωρό. Να σας ζήσει Ηλία”.