Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 15:57

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από δύο σερί νίκες με Εθνικό Μελιγαλά και Πανθουριακό, ο Τσικλητήρας αναδείχθηκε το περασμένο Σάββατο ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και έπεσε από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Η ομάδα της Πύλου δέχτηκε την ισοφάριση στο 89’ και ενώ νωρίτερα είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της και να σφραγίσει ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος δηλώνει, ωστόσο, ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, παρά την ισοπαλία.

“Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Η εμφάνιση ήταν ικανοποιητική. Κάναμε περισσότερες φάσεις από κάθε άλλο ματς. Δυστυχώς μετά το 1-0 δεν τελειώσαμε το ματς στις 3 κλασικές ευκαιρίες που είχαμε και από μια αδράνεια της άμυνας ισοφαριστήκαμε. Αυτή είναι όμως η ομορφιά του ποδοσφαίρου”, λέει στην “Ελευθερία” ο -προπονητής του Τσικλητήρα τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από αυτό το αποτέλεσμα.

Δύο σερί εξόδους

Η συνέχεια για τον Τσικλητήρα περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Μάνη και Κυπαρισσία. Η πρώτη έξοδος είναι το Σάββατο στην Καλαμάτα με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ΑΕΜ.

“Θα παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει ανάγκη τους βαθμούς. Πάμε όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”, το σχόλιο του Γ. Αργυρόπουλου για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία έχει να κάνει με τον Γρηγόρη Παπαγεωργίου που είναι τραυματίας και η συμμετοχή του με τη Μάνη κρίνεται αμφίβολη.