Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 16:34

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ανεβαίνει αγωνιστικά και βαθμολογικά

Γράφτηκε από τον

 

Την αγωνιστική του άνοδο επιβεβαίωσε ο Εθνικός στο πρόσφατο ματς με την Ομόνοια στην Καλαμάτα.

Η ομάδα του Μελιγαλά μετά τα τρία γκολ απέναντι στη Σπερχογεία, βρήκε πέντε φορές το δρόμο για τα δίχτυα, κρατώντας παράλληλα για δεύτερη σερί αγωνιστική ανέπαφη την εστία της. Με τις δύο σερί νίκες έφθασε τους 7 βαθμούς και στην 7η θέση της Α’ τοπικής δείχνοντας να έχει αφήσει στο παρελθόν το νωθρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Για την τρίτη σερί νίκη με Αβία

Ο Παναγιώτης Πολίμος που ανέλαβε από την 3η αγωνιστική τα ηνία στον πάγκο, δηλώνει στην “Ελευθερία” ότι στόχος είναι: “Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε ότι αξίζουν. Με την Ομόνοια τα παιδιά ανταποκρίθηκαν απόλυτα στο πλάνο που είχαμε φτιάξει. Κλείσαμε τα ατού των αντιπάλων και παίξαμε και όμορφο ποδόσφαιρο, κάτι που θέλουμε να κάνουμε σε κάθε ματς”.

Το επόμενο παιχνίδι για τον Εθνικό είναι την Κυριακή εντός έδρας με την Αβία που πήρε την πρώτη νίκη την περασμένη αγωνιστική.

“Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, όπου δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη”, σημειώνει ο Π. Πολίμος, που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.