Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 11:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οι παίκτες που... έμειναν για τη συνέχεια της Γ’ εθνικής

Γράφτηκε από τον

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 15 παίκτες έχουν κουνήσει... μαντίλι από τον Πάμισο από την ημέρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Το κύμα... φυγής εντάθηκε τις τελευταίες μέρες ύστερα και από την αποχώρηση του χρηματοδότη Βασίλη Σιδηρόπουλου. Συγκεκριμένα έφυγαν όλοι οι ξένοι παίκτες Ντεναγιέρ, Ντεμόλ, Σέγκμπια, Μπουεμπέ, Καρβάλιο (που δεν έπαιξε καθόλου διότι δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του), καθώς και οι Τσάμης, Τρακάκης, Πορρής, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Σαραντόπουλος και Οδεμισιώτης. Νωρίτερα είχαν φύγει και οι Κωστάκης, Γκίτσης, Οδ. Δημητρακόπουλος. Ακόμα ως γνωστόν παραιτήθηκε την περασμένη Κυριακή ο Ευτύχης Τασιόπουλος που κάθισε για δύο ματς στον πάγκο μετά την παραίτηση του Νίκου Κακαλέτρη, ο οποίος είχε πάρει τη σκυτάλη το καλοκαίρι από τον Κώστα Κλάδη, ο οποίος επίσης είχε παραιτηθεί!

Νέος προπονητής του Παμίσου είναι από τη Δευτέρα ο Μιχάλης Φασουλής, ο οποίος θα στηριχθεί για τη συνέχεια της Γ’ εθνικής στους Καπατσώρη, Σωτ. Δημητρακόπουλο, Μωράκη, Κατσιβαρδέα, Αριστομενόπουλο, Ρήγα, Ηλιόπουλο, Παπαδόπουλο, Μάραντο, Νινιό και Βλάχο που έμειναν στους “πράσινους” σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή.

Για να έχει επιλογές, ο έμπειρος τεχνικός προωθήθηκαν από την ακαδημία οι Μουλαβασίλης, Χαρλέπας, Καραχάλιος, ενώ επέστρεψαν ο γκολκίπερ Οικονομόπουλος από τη Σπερχογεία και ο αμυντικός Φιλόπουλος από την Ανδρούσα. Ο Πάμισος πήρε και έναν ακόμα γκολκίπερ τον Τάσο Χριστόπουλο από τον Εθνικό Μελιγαλά, ενώ ως εσωτερική μεταγραφή λογίζεται ο νησιώτης Αλέξης Ρούτσης.

Εμειναν για τον Πάμισο

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μωράκης, Ρήγας, Νινιός και Αριστομενόπουλος παρότι δέχτηκαν δελεαστικές προτάσεις από άλλες ομάδες, έμειναν στην ομάδα της Μεσσήνης που όπως γράψαμε και την Τετάρτη συνεχίζει στο πρωτάθλημα και όσο αντέξει με τη βοήθεια των φιλάθλων!

Τα έξοδα δηλαδή για διαιτησία, μετακινήσεις και ότι άλλο χρειαστεί θα καλύπτονται σε εβδομαδιαία βάση από τα χρήματα που θα δίνουν οι επιχειρηματίες της πόλης και τα μέλη του Παμίσου.

Στήριξη του κόσμου ζητά ο Φασουλής

Ο Μιχάλης Φασουλής προσμένει λοιπόν από τον “12ο παίκτη” της ομάδας να δώσει δυναμικό “παρών” στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Υπάτου. “Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση και ζητάμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Θα κάνουμε απόλυτη κατάθεση ψυχής στο γήπεδο” λέει ο προπονητής του Παμίσου που θα κάνει ντεμπούτο.