Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 13:09

ΕΡΑΝΗ: Με νίκη επί του Απόλλωνα πιάνει κορυφή!

Γράφτηκε από τον

Στα Φιλιατρά θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι κορυφής της Α’ τοπικής ανάμεσα στην Εράνη και τον Απόλλωνα.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην αλλαγή της έδρας, μιας και την Κυριακή στο γήπεδο του Ασπροχώματος όπου αγωνίζεται φέτος ο Απόλλωνας, θα γίνει το ματς της γυναικείας ομάδας του Εθνικού. Να σημειωθεί ότι η ΕΠΣΜ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το ματς θα γίνει το Σάββατο στο Ασπρόχωμα, αλλά αύριο δεν μπορούν να μεταβούν στην Καλαμάτα οι Φιλιατρινοί. Ετσι έπειτα από επαφή των δύο διοικήσεων αποφασίστηκε να μην αλλάξει η ημέρα του αγώνα, αλλά το γήπεδο και να γίνει στην Καλαμάτα το παιχνίδι του β’ γύρου. Θυμίζουμε ότι το ίδιο συνέβη και την περασμένη αγωνιστική στο Απόλλωνας – Ολυμπιακός Ανάληψης που διεξήχθη στο Ασπρόχωμα, γιατί στη Μεσσήνη γινόταν επανασπορά.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η Εράνη πήρε ξεκούραστα τους 3 βαθμούς με το Φαραί την 5η αγωνιστική και ανέβηκε στην 2η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από τον αυριανό αντίπαλό της. Ως εκ τούτου με νίκη την Κυριακή θα βρεθεί μόνη στην κορυφή

“Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Θέλουμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος για τη μονομαχία με τους πρωτοπόρους στην Α’ τοπική. Ο προπονητής της Εράνης στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει στον τραυματία Γιάννη Οικονομόπουλο, καθώς και στον Γρηγόρη Σταματόπουλο που θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους.

Ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Βίκτωρ Μέμα, αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο του και θα πρέπει να περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να αγωνιστεί.