Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 15:21

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Πικρία για την ισοπαλία με Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νίκη στο γήπεδο από την πρεμιέρα με την Ομόνοια παραμένει η Ανδρούσα, καθώς για ένα ακόμα ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα.

Με την Α.Ε. Αβίας δέχτηκε δύο γκολ στο φινάλε και το 0-2 μετατράπηκε σε 2-2 , με τον Απόλλωνα Καλαμάτας προηγήθηκε αλλά έχασε με 3-1 και το περασμένο Σάββατο με το Διαβολίτσι δέχτηκε την ισοφάριση (1-1) στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ετσι βρίσκεται στην 6η θέση με 8 βαθμούς (η δεύτερη νίκη είναι στα χαρτιά με το Φαραί) και στο -5 από την κορυφή.

Στην Ανδρούσα υπάρχει πικρία για τον τρόπο που χάθηκε το τρίποντο, αλλά και προβληματισμός για την αδυναμία στις στημένες φάσεις, οι οποίοι έχουν “πληγώσει” μέχρι σήμερα αρκετά το φιλόδοξο σύλλογο.

Ο Νίκος Γεωργακλής καλείται πλέον να διορθώσει τα κακώς κείμενα ώστε η Ανδρούσα να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το νέο εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την Κυπαρισσία. Η τελευταία πήρε βαθμολογική ανάσα μετά το 2-0 επί της Α.Ε. Μάνης και θα πάει με καλή ψυχολογία την Κυριακή στην Ανδρούσα.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών και θα μπουν αποφασισμένοι για το τρίποντο Νοκ – άουτ παραμένει ο τραυματίας Δημήτρης Γκούνης, ενώ ο Δημήτρης Φιλόπουλος που αποκτήθηκε τον Οκτώβριο από τον Πάμισο, επέστρεψε τελικά στους “πράσινους”.