Κυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 11:11

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ψάχνει νίκη -”οξυγόνο” κόντρα στον Α.Ο. Υπάτου

Γράφτηκε από τον

 

Με νέο προπονητή και όσους παίκτες... απέμειναν στη Μεσσήνη ο Πάμισος θα υποδεχτεί σήμερα στις 3 μ.μ. τον Α.Ο. Υπάτου για την 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Οι Νησιώτες θέλουν στο ντεμπούτο του Μιχάλη Φασουλή στον πάγκο να πάρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ενα τρίποντο που θα δώσει βαθμολογική και κυρίως ψυχολογική ώθηση, διότι ο Πάμισος βρίσκεται σε οριακό σημείο και παραμένει “ζωντανός” χάρη στην αγάπη και τη βοήθεια του κόσμου. Οι φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου ήταν αυτοί που έβαλαν χρήματα για να γίνει το ταξίδι στο Δίστομο και αυτοί που θα τον στηρίξουν ώστε να συνεχίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο Πάμισος λοιπόν πορεύεται ουσιαστικά χωρίς διοίκηση και χρήματα και ποντάρει στη ψυχή και στο πάθος των Μεσσήνιων παικτών που έμειναν παρότι αποχώρησαν οι... επενδυτές.

Με Μεσσήνιους παίκτες και Φασουλή στον πάγκο

Συγκεκριμένα το... νέο ρόστερ αποτελείται από τους Καπατσώρη, Σωτ. Δημητρακόπουλο, Μωράκη, Κατσιβαρδέα, Αριστομενόπουλο, Ρήγα, Ηλιόπουλο, Παπαδόπουλο, Μάραντο, Νινιό, Βλάχο, Μουλαβασίλη, Χαρλέπα, Καραχάλιο, Οικονομόπουλο, Φιλόπουλο, Χριστόπουλο και Ρούτση.

Ο Πάμισος μετρά μέχρι σήμερα 4 ήττες από Πελλάνα Καστορείου, Μανδραϊκό (εντός), Καταστάρι,Αμβρυσσέα (εκτός) και μια ισοπαλία στη Μεσσήνη με την Ερμιονίδα.

Ο Α.Ο. Υπάτου, στον οποίο μεταπήδησε πριν από λίγες μέρες ο Νησιώτης Αγγελος Σαραντόπουλος, έχει 7 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) από τους οποίους τους 6 εκτός έδρας!

Συγκεκριμένα νίκησε στην Κεφαλλονιά τον Α.Ο. Εικοσιμίας και στη Ζάκυνθο τον Καταστάρι και αναδείχθηκε ισόπαλος εντός με τον Μανδραϊκό. Οι δύο ήττες είναι από τον Παναργειακό στο Αργος και στο γήπεδό του από την Πελάνα Καστορείου, που είχε νικήσει στην πρεμιέρα και τον Πάμισο.