Κυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 11:41

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το 6 στα 6 στη Ζάκυνθο με τον Α.Ο. Κατασταρίου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το 6 στα 6 στη Ζάκυνθο με τον Α.Ο. Κατασταρίου

Μετά τη Λακωνία και το διπλό επί της Ενωσης Πελλάνας στη Σπάρτη με 2-0, η “Μαύρη Θύελλα” σήμερα θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της.

Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στην Ζάκυνθο όπου θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Κατασταρίου (3 μ.μ.) με στόχο να διευρύνει και άλλο το νικηφόρο σερί της στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα, έχοντας πετύχει 10 γκολ και παράλληλα διατηρώντας ανέπαφη ακόμη την εστία της!

Είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, οδηγεί την κούρσα με τρεις βαθμούς διαφορά από Παναργειακό και Ασπρόπυργο και δείχνει αποφασισμένη να μείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Στη Ζάκυνθο πάντως θα δώσει ένα ματς που κρύβει παγίδες και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και προσπάθεια για να κατακτηθεί η νίκη. Ο ΑΟ Κατασταρίου είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικότητας στον όμιλο, η οποία μετρά 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε πέντε, ενώ σε τρία από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Από την άλλη πλευρά η Καλαμάτα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μετρά απόντες αλλά και παίκτες που ενδεχομένως να παίξουν προερχόμενοι από τραυματισμούς, χωρίς δηλαδή να έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα.

Πρόβλημα υπάρχει στην επίθεση αφού ο Αθανασόπουλος είναι τραυματίας και εκτός απροόπτου δεν παίζει, ενώ και ο Αντώνης Γιόνδης αντιμετωπίζει τραυματισμό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος Κάρλος δεν θα παίξει παρότι την Πέμπτη ήρθε το δελτίο του, αφού και αυτός είναι τραυματίας. Στη μεσαία γραμμή ο Αντωνιάδης είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού, ο Ζελέκου αμφίβολος καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ενώ μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του Σέρβου Μάρκοβιτς.

Στην άμυνα από τραυματισμό προέρχονται οι Τσόπελας και Μπίζος, ενώ οι νεοαποκτηθέντες, ο Μάριο Μαρτίνεζ Ρούμπιο και Σερέχο Χίλγκεν θα υπολογίζονται από το επόμενο ματς.

Στα θετικά το γεγονός ότι ι η Καλαμάτα θα παίξει με κόσμο και στη Ζάκυνθο καθώς το Bulldogs Club διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον ΑΟ Κατασταρίου.

- Το Κυριακάτικο ματς ανάμεσα στον ΑΟ Κατασταρίου και την Καλαμάτα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το IONIAN TV και διαδικτυακά από το eleftheriaonline.gr