Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 15:50

ΕΡΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Τρικουράκη

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Τρικουράκη

 

Σπουδαίο διπλό πήρε χθες ο Απόλλωνας Καλαμάτας στα Φιλιατρά επί της Εράνης με σκορ 1-0.

“Χρυσός” σκόρερ της καλαματιανής ομάδας ήταν ο Αποστόλης Τρικουράκης με δυνατό σουτ στο 22’. Ενα γκολ που χάρισε στο συγκρότημα του Τάκη Σακελλαρόπουλου το τρίποντο και το διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από το δεύτερο Διαβολίτσι.

Η Εράνη πάντως το πάλεψε το ματς και ίσως δικαιούταν την ισοπαλία, μιας και είχε δύο δοκάρια και άλλες καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ίσια.

Η αναμέτρηση έγινε στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών παρουσία 300 και πλέων φίλων της Εράνης.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έγινε στο 15’ με τον Βλαχόπουλο να πλασάρει από κοντά και τον Μπαχράμη να αποκρούει.

Στο 22’ ο Τρικουράκης έπιασε ένα δυνατό σουτ 7-8 μέτρα έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι να σκάει κάτω και να πηγαίνει πάλι στο δοκάρι! Ο βοηθός Γιαννέτσος έδειξε άμεσα σέντρα υποστηρίζοντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, μια απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Φιλιατρινών. Το 0-1 ήταν γεγονός χάρις σε ένα πολύ όμορφο γκολ του αρχηγού του Απόλλωνα.

Δύο δοκάρια με Κόλλια και Χατζηαράπη

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από σέντρα του Βλαχόπουλου ο Κόλλιας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους έγινε στο 45’ και ήταν για τον Απόλλωνα με τον Μανωλόπουλο να σουτάρει άουτ από ευνοϊκή θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, με τον Απόλλωνα να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να παίζει με αντεπιθέσεις.

Στο 65’ μετά από κεφαλιά του Χατζηαράπη η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε για δεύτερη φορά στο δοκάρι (οριζόντιο), με τους αμυντικούς να απομακρύνουν στη συνέχεια.

Νέα καλή στιγμή για τους “πράσινους” στο 72’ με τον Νικολακόπουλο να σεντράρει και τον Παπαδήμο να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Μπαχράμης σωστά τοποθετημένος απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσουρόπουλου στο 88’ με απευθείας κόκκινη, για σκληρό φάουλ στον Πέππα.

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης και βοηθοί οι Τσοπανάκης και Γιαννέτσος.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος (80’ Γριβοκωστόπουλος), Μπουρδέκας, Πέππας, Μπακούρος (72’ Π. Γιαννακόπουλος), Χρονόπουλος, Παπαδήμος, Χάρμπας, Χατζηαράπης (85’ Μεϊντάνης), Βλαχόπουλος, Κόλλιας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Καραχάλιος, Στραβάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Τρικουράκης (82’ Λούτα), Μανωλόπουλος,  Δ. Τσουλάκος (89’ Κανιώρος), Βασιλόπουλος (60’ Κουτσουρόπουλος), Αλεξόπουλος.