Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2014 19:59

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Η σκέψη στην Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Στο παρελθόν έχουν αφήσει στο Μεσσηνιακό την ήττα στο Αργος από τον Παναργειακό και κοιτάζουν μπροστά το επόμενο ματς με την Αχαϊκή.


Οι "πράσινοι" έτρεχαν ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών το οποίο διακόπηκε στην έδρα μιας εκ των καλύτερων ομάδων του ομίλου, με το γκολ να μπαίνει στα τελευταία λεπτά. Στην καλαματιανή ομάδα κρατούν τα όσα καλά στοιχεία έδειξαν στο Αργος και επικεντρώνονται στο δύσκολο ματς που ακολουθεί με την ισόβαθμη τους Αχαϊκή στο γήπεδο τους.
Σκοπός είναι ο Μεσσηνιακός να επιστρέψει στις νίκες διατηρώντας ή και αυξάνοντας τη διαφορά που τον χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αλλωστε οι "πράσινοι" έχουν τονίσει κατ' επανάληψη πως στην έδρα τους δεν θέλουν να πετούν βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό για να επιβάλουν τον ρυθμό τους.
Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έγινε σήμερα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τους παίκτες να μην χρησιμοποιούν τον αγωνιστικό χώρο που ακόμη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος που διαθέτει πλαστικό τάπητα.
Οι απουσίες των "πρασίνων" στο κυριακάτικο ματς θα είναι δύο, αυτές του τιμωρημένου Δασκαλάκη (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες) και του τραυματία Κουκούτση που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Οσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο για την ώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, ούτε ιδιαίτερη κινητικότητα. Το πιθανότερο είναι να μην αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το αντίθετο.
Για την ώρα είχαμε μία αποχώρηση, αυτή του νεαρού μέσου Δημήτρη Μανωλόπουλου που δεν είχε χρόνο συμμετοχής και δόθηκε μέχρι το καλοκαίρι στον Πάμισο. Δύσκολα πάντως θα φύγει άλλος παίκτης, με δεδομένο πως το ρόστερ δεν αριθμεί πολλούς παίκτες.