Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 19:51

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2: Επιστροφή στις νίκες στο ντεμπούτο Χατζηαγγελή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2: Επιστροφή στις νίκες στο ντεμπούτο Χατζηαγγελή

 

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Τάσου Χατζηαγγελή στον πάγκο του Πανθουριακού, μιας και η ομάδα της Θουρίας επικράτησε με 4-2 χθες της Ομόνοιας στο “Π. Γεωργανάς”.

Ετσι ο Πανθουριακός επανήλθε στις νίκες μετά τις δύο ήττες από Τσικλητήρα Πύλου και Σπερχογεία και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία.

Στον αντίποδα η Ομόνοια παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και υπέστη μια ακόμη ήττα.

Η καλαματιανή ομάδα είναι η μοναδική που δεν έχει βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές και ήδη είναι πέντε βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 5’ ο Μπεκιάρης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 για την Ομόνοια.

Η απάντηση όμως του Πανθουριακού ήταν άμεση και ήρθε στο 8’ όταν σε σέντρα σουτ του Κοστρίβα ο Μπάλλας σημείωσε αυτογκόλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει (1-1).

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια όμως άργησαν να πετύχουν δεύτερο γκολ.

Αυτό ήρθε στο 68’ με τον Καράμπελα να σουτάρει έξω από την περιοχή την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού, να αλλάζει λίγο πορεία και έτσι έγινε το 2-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ματθαίος Λίβας δεν έδιωξε καλά την μπάλα επιχειρώντας έξοδο από την εστία του και ο Φωτιάδης με πλασέ από μακριά έγραψε το 3-1.

Στο 78’ ο Μπιτσάνης με κοντινό πλασέ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του.

Η Ομόνοια απλά μείωσε σε 4-2 με μακρινό σουτ του Φέστα στο 85’.

Το ματς σφύριξε ο Ρέκκας, με βοηθούς την Τσουκάλη με τον Παλλαδινό.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Κοστρίβας, Παντσιώτης, Οδεμισιώτης, Παναγιωτόπουλος, Καράμπελας, Μουστάκας (58’ Μερκούρης), Ζώτος (32’ λ. τρ. Ξεροβάσιλας), Φωτιάδης, Κανανάι (78’ Μωραγιάννης), Μπιτσάνης (78’ Αντωνίου).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ματθαίος Λίβας, Σταθακόπουλος (80’ Οικονομόπουλος), Καρδάσης (85’ Σπανός), Στυλιανόπουλος, Μπάλλας, Φέστας, Μιχελής (75’ Κουρούσιας), Πεϊδης, Γουδέλης (65’ Τζανετάκος), Τάφα, Μπεκιάρης.