Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 20:26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-1: Πέμπτη ισοπαλία με το ίδιο σκορ για τους “ερυθρόλευκους”! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-1: Πέμπτη ισοπαλία με το ίδιο σκορ για τους “ερυθρόλευκους”! (φωτό)

Κολλημένος με την... ισοπαλία είναι ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι “ερυθρόλευκοι””έμειναν αήττητοι για 4η σερί αγωνιστική, αλλά ακόμα δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας με τη χθεσινή απέναντι στη Σπερχογεία πέντε ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές, όλες με 1-1!

Η μοναδική ήττα είναι στη 2η αγωνιστική από τον Πανθουριακό με 2-1. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει μοιραστεί τους βαθμούς με Εθνικό, Κυπαρισσία, Α.Ε. Μάνης Τσικλητήρα και Σπερχογεία.

Στα αξιοσημείωτα ότι στα τρία από τα πέντε ματς (με Κυπαρισσία, Πύλο, Μάνη) ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά.

Στο χθεσινό ματς με τη Σπερχογεία στο “Γ. Λουκαρέας” πήρε το προβάδισμα στο 31’ με πλασέ του Κώστα Μάλαμα (από κάθετη πάσα του Αναγνωστόπουλου), αλλά οι “ταύροι” απάντησαν στο 71 με πέναλτι του Καραγιάννη. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ζακολί από τον Μπούνα. Για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, όπου σε 6 αγωνιστικές έχουν απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες) και ισοβαθμούν με Εθνικό και Μάνη στην 8η θέση. Ο Ολυμπιακός παρότι έχει μια ήττα βρίσκεται στην 13η θέση της Α’ τοπικής.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο χθες και εκτός από το γκολ, είχαν δύο καλές στιγμές με τον Κολλιό στο 15’ και τον Αναγνωστόπουλο στο 20’. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπερχογεία με τις αλλαγές που έγιναν ανέβασαν την απόδοσή της και έφερε το ματς στα ίσα στο 70’. Μετά το 1-1 “ξύπνησε” και ο Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μέχρι το φινάλε το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος στο 89 (μπλόκαρε ο Καλλιντέρης)’ και ο Κωστόπουλος στο 90’ (έκοψαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί) δεν βρήκαν στόχο. Να σημειωθεί ότι από το 88’ η Σοερχογεία έπαιξε με 10 παίκτες λόγω του ότι τραυματίστηκε ο Μπαλαούρας και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Κασκάνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπούνας (77’ Κορομηλάς), Βέλμαχος, Σκιάς, Κολλιός, Ζέππος, Μπέρμπερι, Μπαζάνης, Κ. Μάλαμας (80’ Ν. Μάλαμας), Αναγνωστόπουλος (65’ Εμιλιάνο), Αλεξανδρόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδεκάτος (71’ Μπαλαούρας), Λαγωνικάκος, Γ. Δωδεκάτος, Δικαίος, Ηρ. Καραχάλιος (46’ Πετράκος), Παπαγιαννόπουλος (46’ Ζακολί), Πανταζής (77’ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Κωστόπουλος.