Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 13:40

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα”, χαμηλούς τόνους κρατά ο Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Δεν τον... ζαλίζει η κορυφή. Ο Απόλλωνας έφυγε αήττητος από μία ακόμα δύσκολη έδρα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική.

Για την ακρίβεια η καλαματιανή ομάδα επέστρεψε προχθές από τα Φιλιατρά με τους 3 βαθμούς. Ο Τρικουράκης με σουτ στο 22’ έγραψε το 0-1 στο ντέρμπι με την Εράνη, η οποία πριν το ματς βρισκόταν στη 2η θέση και με νίκη, θα ανέβαινε στο ρετιρέ.

Ο Απόλλωνας όμως έδειξε αυτή τη φορά και αμυντικό χαρακτήρα, κρατώντας το μηδέν, όπως και στο Διαβολίτσι (0-0) και διεύρυνε το αήττητο σερί (5 νίκες, 1 ισοπαλία). Παρά την πρωτιά πάντως ο Τάκης Σακελλαρόπουλος εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους. “Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα. Οι παίκτες μπορεί να φαντάζονται ότι θέλουν, αρκεί να έχουν συνέπεια στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Με την Εράνη περάσαμε σε κάποια διαστήματα δύσκολες στιγμές λόγω της πίεσης που άσκησε ο αντίπαλος, αλλά δείξαμε και αμυντικό χαρακτήρα. Ηταν πάντως ένα από τα πιο δύσκολα ματς μέχρι σήμερα”.

Ο προπονητής του Απόλλωνα εφιστά την προσοχή των παικτών του στο νέο εκτός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα, στο οποίο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κουτσουρόπουλος που αποβλήθηκε στα Φιλιατρά, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν οι Μπάκας και Κουλουμπός.

Δύο μεταγραφές και δύο αποχωρήσεις

Με τα χρώματα του Απόλλωνα θα αγωνίζονται πλέον οι Ηρακλής Ζαφειρόπουλος και Εσα Παπαγιαννόπουλος. Ο πρώτος είναι αριστερό μπακ – χαφ και αποκτήθηκε από το Ασπρόχωμα, ενώ ο Παπαγιαννόπουλος είναι μεσοεπιθετικός και έπαιζε σε ομάδα του εξωτερικού. Στον αντίποδα επέστρεψαν στον Αίαντα οι Παπαθεοδωρίδης και Καραβίτης.