Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 14:34

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής”, τονίζει ο Μιχ. Φασουλής

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής”, τονίζει ο Μιχ. Φασουλής

 

Με αμιγώς μεσσηνιακή 11άδα και “όπλα” τη ψυχή και το πάθος ο Πάμισος στάθηκε ανταγωνιστικός απέναντι στον Α.Ο. Υπάτου, αλλά λύγισε στο 86’ χάνοντας το βαθμό, που θα ήταν ο δεύτερος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης ωστόσο κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων που αναγνώρισαν τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών. Τόσο για τους βαθμούς, όσο και για να κρατήσουν “ζωντανό” το σύλλογο.

Βγήκαν οι παίκτες για εισιτήρια!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αντιπροσωπεία παικτών την παραμονή του αγώνα ανέλαβε να δώσει εισιτήρια προκειμένου να βγουν τα έξοδα της διαιτησίας, με τους επιχειρηματίες της πόλης και τους φιλάθλους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα. Γι’ αυτό και ο Μιχάλης Φασουλής που έκανε την Κυριακή ντεμπούτο στον πάγκο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους “πράσινους”.

“Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τα παιδιά έκαναν απόλυτη κατάθεση ψυχής, αλλά παρά τη σωστή προσέγγιση στον αγώνα φύγαμε με άδεια χέρια. Αξίζαμε το βαθμό που θέλαμε τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους απέναντι σε μια γεμάτη ομάδα. Τα παιδιά που έχουν μείνει δεν βοηθάνε μόνο αγωνιστικά, αλλά και με άλλους τρόπους για να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πάμισος. Μας μένει πικρία από αυτή την ήττα και τον τρόπο που ήρθε. Ο Καπατσώρης είχε πολύ θετική εμφάνιση και τον αδίκησε η μπάλα σε αυτή τη φάση που δεχτήκαμε το γκολ”, κατέληξε ο Μιχάλης Φασουλής.

Επόμενος αντίπαλος του Παμίσου είναι ο δυνατός Ασπρόπυργος, που διεκδικεί τον τίτλο και είναι μαζί με τον Παναργειακό στη 2η θέση στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.