Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 15:27

“Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν η Εράνη”, λέει ο Κ. Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη εντός έδρας ήττα και δεύτερη στο πρωτάθλημα ύστερα από το 2-1 στην πρεμιέρα με τον Τσικλητήρα στο γήπεδο της Μεθώνης, γνώρισε προχθές η Εράνη.

Η φιλιατρινή ομάδα έχασε με 0-1 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας και μαζί την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της Α’ τοπικής.

Ετσι μετά το πέρα της 6ης αγωνιστικής υποχώρησε στην 3η θέση, έχοντας 4 βαθμούς λιγότερους από τον προχθεσινό της αντίπαλο. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος, ωστόσο, εκτιμά ότι το αποτέλεσμα αδικεί την Εράνη.

“Κρίμα για την προσπάθεια. Παίξαμε καλύτερα και αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή είναι η Εράνη”, λέει ο προπονητής των Φιλιατρινών που είχαν δύο δοκάρια στο ντέρμπι με Κόλλια και Χατζηαράπη. Γι’ αυτό και το 0-1 αφήνει πικρή γεύση, όπως και το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές στατικές φάσεις. Από την άλλη πάντως υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και προσμένουν να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και στο νέο εντός έδρας ματς με το Διαβολίτσι.

Ο ΑΟΔ είναι η έτερη αήττητη ομάδα στην Α’ τοπική και φιγουράρει πλέον στη 2η θέση, έχοντας και την καλύτερη άμυνα με μόλις ένα γκολ παθητικό.